Banenrijklimburg kerst header mobile
/_images_upload/YAgnQ-jJnJURSRpX.jpg
De vacaturebank van Limburg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
/_images_upload/YAgnZZlz6MSfUsIB.jpg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

Kwaliteit, veiligheid en milieu vacatures in Heerlen

Medewerker Kwaliteitscontrole / Employee Quality Control - Kerkrade

Werkgever:Plalloy MTD
Locatie:Kerkrade
Je bent onder andere verantwoordelijk voor regelmatige controle van de kwaliteit van de geproduceerde producten.
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#BAG1747951

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Dit vakgebied is erg breed. Deze onderwerpen moeten onderzocht worden binnen organisaties en waar nodig ga je ze, samen met collega’s, verbeteren. Dit zal hoogstwaarschijnlijk leiden tot meer effectiviteit, een betere werkomgeving en zelfs hogere resultaten. Dit vakgebied kan worden verdeeld in drie onderwerpen.

Kwaliteit

In deze tak streef je naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van een product, proces, dienst of organisatie. Het is niet per se een afgebakend vakgebied, maar komt terug in verschillende delen van het management van een bedrijf. Betere prestaties kunnen bereikt worden door goed te kijken naar de eigenschappen van en verbindingen tussen medewerkers en daar gebruik van te maken. Het strategisch beleid heeft invloed op het kwaliteitsmanagement. Wanneer dit op de juiste manier geïntegreerd wordt, kan dit leiden tot meer business excellence.

Veiligheid

De behoefte aan veiligheid in Nederland wordt steeds groter. Als beveiligingsmedewerker treedt je op wanneer er een ongewenste gebeurtenis plaatsvindt, in sommige gevallen probeer je deze gebeurtenissen te voorkomen. Je zorgt voor de veiligheid van iets of iemand. Je kunt bij verschillende bedrijven aan de slag, omdat bijna ieder soort bedrijf beveiligingsmedewerkers nodig heeft. Hier zijn verschillende functies beschikbaar zoals veiligheidsdeskundige, beveiligingsmedewerker, brugwachter en arbeidsinspecteur.

Milieu

In dit vakgebied kun je veel kanten op en ben je met name werkzaam bij instanties die gericht zijn op bescherming van het milieu en het beheren van de natuur. Door de klimaatveranderingen, wordt het belang van aandacht voor het milieu nog eens extra aangehaald. Er moet onderzoek gedaan worden naar dingen die deze veranderingen beïnvloeden. De natuur dient zo goed mogelijk beschermd te worden. Hier kun je denken aan functies als veldmedewerker bodem/milieu, adviseur en toezichthouder.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Gilde Opleidingen in Sittard biedt opleidingen aan waarna je aan de slag kunt voor defensie, in het kader van veiligheid. Voor opleidingen op andere gebieden dient uitgeweken te worden naar andere plekken in Limburg. Voor milieu, biologie en biomedische opleidingen kun je terecht bij respectievelijk het Citaverde College, de HAS Hogeschool in Venlo en Universiteit Maastricht.

Functies in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in Limburg. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Zoekcriteria
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
MET ggz, de korste lijn naar herstel
Sevagram Zorg
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
SNOW WORLD
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!