Banenrijklimburg header mobile
/_images_upload/Yf0ThHNqvygaO-La.jpg
De grootste vacaturesite van Limburg

Zet de volgende stap in jouw carrière!

/_images_upload/YgUlvMSsOcOafomu.jpg
Jouw zoektocht begint bij Banenrijklimburg!

Vind de vacature die bij jou past!

Bedrijfsnetwerk

A-Gas Europe

A-Gas Europe

Samen kunnen we het milieu beschermen en verbeteren door broeikasgassen te verminderen en te voorkomen dat deze vrijkomen in de atmosfeer.
Aartsenfruit

Aartsenfruit

Aartsenfruit is een internationaal opererend bedrijf, met vestigingen en partners in alle delen van de wereld. Aartsenfruit is een echt familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer.
AB werkt

AB werkt

AB Werkt is een coöperatie en heeft gemiddeld dagelijks meer dan 1800 gemotiveerde mensen aan het werk.
Abbott Vascular Netherlands B.V.

Abbott Vascular Netherlands B.V.

Bij Abbott willen we dat mensen zo veel mogelijk uit het leven halen. Doormiddel van goede gezondheid willen wij u graag daarbij helpen!
Accenture

Accenture

Accenture is een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van consulting, IT dienstverlening en outsourcing, met kantoren in meer dan 200 steden over de hele wereld. Bij Accenture werk je samen met slimme, nieuwsgierige en resultaatgerichte mensen. Een divers netwerk van deskundige collega's en leiders. Pas jij hierbij? Bekijk onderstaand filmpje of de vacatures
ACIST

ACIST

ACIST has become a knowledge catalyst, helping interventional cardiologists quickly visualize, assess and improve patient treatment.
AD Mosam

AD Mosam

AD MOSAM BaRock is ambassadeur van de barokmuziek in Zuid-Nederland.
Adam Mostard Hommes Makelaars

Adam Mostard Hommes Makelaars

Adam-Mostard-Hommes staat al 70 jaar bekend als betrouwbaar en deskundig NVM makelaar voor verkoop, aankoop en taxatie van woningen in Maastricht.
Adaptive Automotive

Adaptive Automotive

Adaptive Automotive is een one-stop tuningshop en richt zich primair op het tunen en personaliseren van Duitse wagens, sportwagens en supercars. Als bedrijf staan we voor kwaliteit, betrouwbaarheid, exclusiviteit en de beste service.
Adelante zorggroep

Adelante zorggroep

Wil jij het beste naar boven halen in jezelf en anderen? Adelante helpt kinderen en volwassenen die kampen met de gevolgen van een ziekte, aandoening of ongeval bij het herstel van functioneren en participatie.
Adviesbureau Brekelmans

Adviesbureau Brekelmans

Adviesbureau Brekelmans is een landelijk opererend, onafhankelijk ingenieursbureau, gevestigd te Maastricht.
Aevitae

Aevitae

Aevitae is als volmacht bedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde werkgevers- en werknemersvoorzieningen.
AFNORTH International School

AFNORTH International School

AFNORTH is an international school in Brunssum.
AGCO Netherlands B.V.

AGCO Netherlands B.V.

AGCO is wereldwijd een van de grote spelers op het vlak van fabricage van tractoren en landbouwmachines.
Agora BV

Agora BV

Agora B.V is in 1996 opgericht. Ze zijn als industrieel projectmanagementbureau voor assemblages gemaakt van kunststof of metaal. Later zijn ze in 1999 verder gegroeid met laserbewerkingstechnieken aan grote industriële producten.
Agro Pest Control

Agro Pest Control

MS Agro Pest Control is een professioneel plaagdierbestrijdingsbedrijf. We werken uitsluitend met topproducten en met gediplomeerde specalisten.
AKconflex B.V.

AKconflex B.V.

AKconflex BV is sinds 2003 uw partner voor het berekenen en ontwerpen voor PIPING en APPARATENBOUW.
AkzoNobel

AkzoNobel

AkzoNobel is een internationaal vooraanstaande verf- en coatings onderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën.
Albert Heijn Kleijnen

Albert Heijn Kleijnen

In 2017 heeft Albert Heijn Kleijnen in Valkenburg deelgenomen aan de wedstrijd '​ Supermarkt van het jaar'​. In deze wedstrijd is gebleken dat onze winkel tot de beste 25 supermarkten van Nederland behoort.
Alcander

Alcander

Alcander werkt voor alle inwoners van Heerlen. Zelfredzaamheid van mensen en deelname aan de maatschappij zijn de basis voor al onze activiteiten en diensten. Wij bieden mensen hulp, informatie, advies of begeleiding op dat gebied.
Aldi Roermond B.V.

Aldi Roermond B.V.

Het principe "Hoge Kwaliteit - Lage Prijs" is onlosmakelijk met ALDI verbonden. Met dit principe zijn wij zeer succesvol in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Portugal, Spanje en in onze ruim 480 filialen in Nederland.
Alflora

Alflora

Alflora is dé groothandel in bloemisterij-artikelen met filialen in binnen- en buitenland.
All in Echt

All in Echt

Bij All in Echt vind je indoor en outdoor activiteiten voor het gehele gezin, van jong tot oud en van groot tot klein. Het is echt een Family Entertainment Center.
Aloysius

Aloysius

Aloysius: dat zijn onze medewerkers. Samen bieden zij onze ruim 3500 leerlingen elke dag betekenisvol onderwijs. Allemaal zijn het pedagogische kampioenen die hun leerlingen laten leren met hoofd, hart en handen. Kom je ons versterken? Graag!
Alpheios

Alpheios

Alpheios wil in de toekomst een leidende positie binnen de professionele schoonmaakmarkt blijven innemen.
Ambulante Thuiszorg

Ambulante Thuiszorg

Ambulante Thuiszorg is een groeiende en innovatieve zorgverlener in Zuid-Limburg
Amenso

Amenso

De naam AMENSO staat voor Administratiekantoor Mens en Onderwijs.
Amrâth Hôtels

Amrâth Hôtels

Amrâth Hôtels is een hotelketen bestaande uit twaalf 3, 4 en 5-sterrenhotels
Andre Rieu Travel

Andre Rieu Travel

André Rieu Travel is onderdeel van de André Rieu Groep
Annadal Kliniek

Annadal Kliniek

In de Annadal Kliniek vindt u ervaren medische specialisten die u zelf behandelen vanaf de intake tot en met de nazorg.
AnQore

AnQore

AnQore is een betrouwbare leverancier van chemische producten met een uniek en veilig logistiek netwerk door heel Europa heen.
Antares

Antares

Antares is een middelgrote woningcorporatie met ongeveer 5500 verhuureenheden. Ons kantoor is gevestigd in Venlo, stadsdeel Tegelen.
APG

APG

APG verzorgt het vermogensbeheer, de administratie en communicatie van pensioenfondsen. Bij APG zorg je samen met ongeveer 3500 collega's voor het pensioen van 4,5 miljoen Nederlanders.
Apotheek DocMorris

Apotheek DocMorris

Als apotheek met een uitgebreid dienstenpakket staat DocMorris voor een veilige en hoogwaardige farmaceutische levering voor onze klanten.
Apt Extructions

Apt Extructions

Apt is een ondernemingsgroep in Roermond die actief is in de aluminiumindustrie.
ARCADIS

ARCADIS

ARCADIS is een toonaangevende advies-, ontwerp-, projectmanagement en ingenieursorganisatie die oplossingen levert op de gebieden infrastructuur, water, milieu en gebouwen.
Arion

Arion

Arion is een bedrijf voor medische hulpmiddelen dat sinds 1994 actief is in de gezondheidszorg.
Arpel

Arpel

Arpel B.V., gevestigd in Margraten, is gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen en toebehoren.
Arriva

Arriva

Arriva verzorgt het openbaar vervoer in 10 van de 12 provincies in Nederland.
Arvalis

Arvalis

Arvalis is een agrarisch adviesbedrijf, ontstaan vanuit de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) in augustus 2006.
Arvato Services

Arvato Services

Arvato Services in een onderdeel van Arvato Ag. Dit is weer de media service provider van het Duitse Bertelsmann. Deze organisatie is een van de marktleiders in de internationale mediaconcerns. Vertegenwoordigd in meer dan 38 landen is Arvato AG de grootste services provider van Europa.
Asml Netherlands

Asml Netherlands

ASML is een Nederlands hightechbedrijf en een van de belangrijkste leveranciers van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips.
ASR Verzekeringen

ASR Verzekeringen

We helpen klanten bij het samen delen van risico’s en het samen opbouwen van vermogen voor later.
Asterisque

Asterisque

Asterisque staat voor een nieuwe generatie software. Een software generatie waarbij deze een meerwaarde levert aan het zorgproces en de zorgprofessional.
Attero

Attero

Attero is een landelijk en internationaal opererend milieubedrijf. Wij zijn al ruim 90 jaar actief in het terugwinnen en hergebruiken van de energie en grondstoffen uit ons afval. Ons bedrijf is opgebouwd uit krachtige afvalverwerkende bedrijven tot de marktleider van nu in ons land.
Auberge de Rousch

Auberge de Rousch

De Rousch is een gezellig familiebedrijf in Heerlen, met een breed aanbod aan horeca, van a la carte dineren, bruiloften, feesten tot aan vergaderingen.
Auto Vaessen BV

Auto Vaessen BV

Auto Vaessen is een familiebedrijf dat al sinds 1970 een begrip is in de regio.
Autogrill

Autogrill

Autogrill Group is wereldleider op het gebied van Food & Beverage en Retail Services voor ‘people on the move’. Wereldwijd opereren wij in 38 landen verspreid over 5 continenten
Avance

Avance

Avance is de specialist als het gaat om goeie mensen, met een hogere opleiding die werkzaam zijn of worden in de branches techniek, finance, sales, bouw, ICT en zorg.
Avantis

Avantis

Avantis is een Duits-Nederlandse bedrijvenpark gelegen op de grens van Heerlen en Aken.
Avantium

Avantium

Avantium is a leading chemical technology company and a forerunner in renewable chemistry. Together with its partners around the world, Avantium develops efficient processes and sustainable products made from biobased materials.
Avellana

Avellana

Avellana biedt professionele hulp aan in de thuissituatie
Aviko B.V.

Aviko B.V.

Voor veel mensen staat Aviko gelijk aan frites en andersom. Klopt helemaal. Aviko is wereldwijd zelfs marktleider op het gebied van gekoelde frites.
Aviso Communicatie

Aviso Communicatie

Wij zijn Aviso. Een klein maar fijn marketing- en communicatiebureau, gevestigd ‘oppe Ruiver’.
AZL

AZL

ZL is een pensioenuitvoerder van formaat. Wij verzorgen de administratie, de bestuursadvisering en het actuarieel en communicatieadvies voor tientallen pensioenfondsen met duizenden aangesloten werkgevers.
BaanZeker

BaanZeker

Bent u op zoek naar een passende baan? Of juist naar een geschikte medewerker voor uw bedrijf? In beide gevallen, van harte welkom bij BaanZeker!
Baat accountants & adviseurs

Baat accountants & adviseurs

Baat is een dynamische organisatie die er in relatief korte tijd in geslaagd is om een uitstekende reputatie op te bouwen op het gebied van accountancy, fiscaliteit en aanverwante disciplines.
BAM Infra Rail B.V.

BAM Infra Rail B.V.

BAM Infra is dé partner voor infrastructurele verbindingen in Nederland.
Basic Pharma Group

Basic Pharma Group

Basic Pharma is a producer of biopharmaceutical products.
BCT Software

BCT Software

BCT is ervan overtuigd dat kritische informatie proactief ter beschikking moet zijn voor de juiste mensen om professioneel te kunnen handelen!
Be Well Zorgprofessionals

Be Well Zorgprofessionals

Be Well Zorgprofessionals detacheert en bemiddelt hoogopgeleide, ervaren medewerkers voor de zorg- en welzijnssector.
Bechtle

Bechtle

Bechtle is de vertrouwde IT partner met meer dan 30 jaar ervaring. We zijn als solution seller een van de meest succesvolle IT-bedrijven van Europa. Hier vind je alle belangrijke Bechtle informatie, of je nu sollicitant, klant, partner, investeerder of journalist bent.
Becs IT Services

Becs IT Services

Becs IT Services is al meer dan 30 jaar dé IT-expert en partner voor veel bedrijven in heel Limburg en omgeving
Bedrijfswagengroep

Bedrijfswagengroep

Bedrijfswagengroep is gespecialiseerd in het onderhouden, keuren en repareren van bedrijfswagens in de ruimste zin van het woord.
Belastingdienst Heerlen

Belastingdienst Heerlen

Wie is er nog niet mee in aanraking gekomen, de Belastingdienst. Het is onderdeel van de Rijksoverheid en hierbinnen weer een deel van het Ministerie van Financiën. Dit wil zeggen dat de missie van de Rijksoverheid en die van het Ministerie van Financiën ook invloed hebben op die van de Belastingdienst
Belastingdienst Maastricht

Belastingdienst Maastricht

In Maastricht is er een belastingkantoor gevestigd. Daar worden verschillende zaken voor de overheid behandeld.
Berden mode - wonen & meer

Berden mode - wonen & meer

Sjang Berden en echtgenote Wilhelmina Berden-Trienekens openden in 1902 hun manufacturenwinkeltje 'Berden-Trienekens' in Blerick.
Berner

Berner

Berner Produkten in Landgraaf is de Nederlandse vestiging van de Europese multinational Berner. Circa 215 medewerkers, waarvan ongeveer 91 in de buitendienst, zijn dagelijks in de weer om onze klanten professioneel, betrouwbaar en met passie voor het vak te ondersteunen.
Beroepscollege Parkstad Limburg

Beroepscollege Parkstad Limburg

Een uniek onderwijsconcept voor VMBO en Praktijkonderwijs Het Beroepscollege Parkstad Limburg (BcPL) is gevormd door een samenwerking van alle vmbo-locaties en de praktijkscholen van de Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg (SVO|PL).
Berry Packing Services

Berry Packing Services

Als onafhankelijk pakstation voor zachtfruit verwerkt Berry Packing Services jaarlijks miljoenen kilo’s aan bessen in een full option magazijn van 11.000 m².
Bertels

Bertels

Bertels is een productie- en handelsbedrijf dat verschillende soorten substraten, basisvoedingen en additieven produceert
Betawerk

Betawerk

Betawerk adviseert en ondersteunt organisaties bij het bereiken van een hoger maturiteitsniveau van digitaliseren. Dit doen wij als full service internetbureau.
beuken'essers

beuken'essers

Wij maken samen met u een financieel plan voor nu en in de toekomst die aansluit bij uw wensen en doelen. Voor particulieren doen wij dit onder de naam b'e Financieel Fit en voor ondernemers doen wij dit met beuken'essers....zeker van je zaak.
Bever

Bever

Bever is dé Outdoor & Travel-specialist met voor elk avontuur de juiste uitrusting!
BIB Production and Packaging

BIB Production and Packaging

BiB Production & Packaging is Europees marktleider op het gebied van Bag-on-Valve aerosols.
Bibliocenter

Bibliocenter

Onder de naam Bibliocenter vormen de bibliotheken in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert en Weert sinds 1 juli 2008 één grote bibliotheekorganisatie.
Bibliotheek Bibliorura

Bibliotheek Bibliorura

De bibliotheek van Roermond is gelegen tegenover een winkelpand in Jugendstilarchitectuur en gaat schuil achter een drietal smetteloos witte gevels van oude herenhuizen, die weliswaar ook opgetrokken zijn in Jugendstil, maar wel soberder dan de overbuurvrouw
Bibliotheek Kerkrade

Bibliotheek Kerkrade

Bibliotheek Kerkrade e.o. is een belangrijke partner op het gebied van lezen, leren en informeren in de regio Parkstad. De bibliotheek kent negen vestigingen in vier gemeenten: Kerkrade, Brunssum, Simpelveld en Voerendaal.
BijHoen Fitness & Wellness

BijHoen Fitness & Wellness

BijHoen fitness zorgt voor veel mogelijkheden binnen de fitness in de regio. Groepslessen, afslankcursussen, zwemmen noem het maar op!
bijSTOX

bijSTOX

Met vestigingen in Heerlen, Maasbracht en Roermond hebben we alles in huis voor jouw groen geluk. Onze medewerkers helpen je een waar thuis te creëren, zowel in als rondom je huis.
BIOplastics BV

BIOplastics BV

Europe based BIOplastics BV is the innovative high quality injection moulding manufacturer of (q)PCR consumables supplying the molecular (diagnostic) (q)PCR marketplace (MDX).
Biozym Group

Biozym Group

BIOzym Group gelegen te Landgraaf is een toonaangevend bedrijf dat innovatie producten als instrumentarium ontwikkelt en fabriceert.
Bizzomate

Bizzomate

Als medewerkers van Bizzomate willen wij vernieuwende oplossingen aanbieden, die de kloof dichten tussen business en IT, en die IT opnieuw een sleutelrol geven in het realiseren van de ambities en doelstellingen van organisaties.
Blanche Dael

Blanche Dael

Wij houden van koffie. En van thee. Van de geur, de smaak, de warmte. Van de zintuigen die het prikkelt en van de ontmoeting die het stimuleert. Van alles eigenlijk. Wij zijn Blanche Dael.
Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics

Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics

Al meer dan 150 jaar streeft Bleckmann ernaar om zijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op die manier zijn we van een distributeur in de textielindustrie uitgegroeid tot een logistieke partner van wereldklasse voor vele internationale mode- en lifestylemerken.
Blue Workx

Blue Workx

Blue Workx maakt alle producten van staal, RVS en aluminium van A tot Z. Van tekenen tot fabricage, van conserveren tot montage, Blue Workx levert vakmanschap in metaal.
Boels Rental

Boels Rental

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, tijdelijke huisvesting en event equipment.
bofrost*

bofrost*

Als marktleider dragen we een grote verantwoordelijkheid. Door de jaren heen hebben we een bijzondere band opgebouwd met onze klanten. We zijn meer geworden dan zomaar een leverdienst voor diepvriesproducten. We doen ons werk met liefde en enthousiasme en dat weten onze jarenlange klanten te appreciëren.
Boileau Brandbeveiliging en Opleidingen

Boileau Brandbeveiliging en Opleidingen

Al 50 Jaar zijn wij gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven en instellingen tegen brand.
Bonnefanten College

Bonnefanten College

Het bonnefanten college is een school die open onderwijs aanbiedt in Maastricht.
Bonten administratie, belastingen & advies

Bonten administratie, belastingen & advies

Bonten administratie, belastingen & advies is een stabiele speler in de financiële dienstverlening markt. Gefocust op (startende) MKB-ondernemer, de particulier, vereniging en stichtingen.
Borealis Group

Borealis Group

Borealis' mission is to be the leading provider of chemical and innovative plastics solutions that create value for society
Born Sportscare

Born Sportscare

Born sportscare is een producent van sportsupplementen en sportverzorgende producten die ondersteuning bied tijdens jouw sport! Voor al je sportproducten en supplementen kun je op Born sportscare rekenen!
Bouwmensen Limburg

Bouwmensen Limburg

Bouwmensen Limburg leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen.
Braden Europe B.V.

Braden Europe B.V.

Braden is a proven provider of air flow solutions that enable gas-fired turbines to deliver top performance in an environmental manner.
BRB International B.V

BRB International B.V

BRB International BV is a dynamic and innovative company experienced in providing technology solutions with Silicones, Additives, Chemicals and Lubricants.
Breebronne

Breebronne

Vakantiepark BreeBronne heeft de perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te spelen, te zwemmen en vooral te genieten. De waterrijke omgeving zal dan ook zorgen voor een onvergetelijke vakantie!
Brightlands Maastricht Health Campus

Brightlands Maastricht Health Campus

Brightlands Maastricht Health Campus is een dynamische, snelgroeiende community van innovatieve biotech start-ups, life sciences bedrijven en biomedische topinstituten.
Bristol

Bristol

Bristol is de grootste discounter in schoenen en kleding van Nederland.
Brood van SOMA

Brood van SOMA

Brood van SOMA bakt al sinds 1882 een heerlijk brood assortiment voor iedereen
Bruynzeel Storage Systems bv

Bruynzeel Storage Systems bv

Bruynzeel Storage Systems ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt innovatieve opslagoplossingen voor kantoren, archieven en depots.
Budé

Budé

Budé Holding Meerssen/Maastricht BV is werkzaam in de Doe-Het-Zelf branche in Zuid-Limburg.
Bufkes

Bufkes

Met passie en gedrevenheid bereiden wij al meer dan 20 jaar de lekkerste broodjes, vers voor onze gasten.
Bulang and Sons

Bulang and Sons

Bulang & Sons is an online boutique for fine watches and lifestyle articles. We buy and sell vintage Rolex, Heuer and Omega watches.
Bulldog Sports

Bulldog Sports

Bulldog Sports is a small but passionate team of Sports Fans working to give our customers the best possible experience in all that we do. We are entrepreneurial in our nature having started from humble beginnings back in 2013 when the business started trading in the home of business owner Jaimie Longmuir. Since that time the business has grown to operate from offices and warehouses in both the UK and Netherlands.
Bureau Jeugdzorg Limburg

Bureau Jeugdzorg Limburg

Bureau Jeugdzorg Limburg is een gecertificeerde instelling voor uitvoering van de maatregelen jeugdbescherming en jeugdreclassering.
Bureau Wolfs Accountants en Belastingadviseurs

Bureau Wolfs Accountants en Belastingadviseurs

Bureau Wolfs Accountants en belastingadviseurs in Gulpen is al sinds 1992 het vertrouwde adres in de Euregio op het gebied van financiële diensten, accountancy en belastingadvies.andere advies- en administratiekantoren in de regio.
Burgerkracht Limburg

Burgerkracht Limburg

Burgerkracht Limburg is de stuwende kracht achter burgerparticipatie in Limburg.
Buro Andersom

Buro Andersom

Buro Andersom biedt individuele begeleiding aan mensen met een persoonlijke en vaak complexe vraag om hulp
Burrows Netherlands B.V.

Burrows Netherlands B.V.

Burrows™Netherlands – Founded in 1919, Burrows Paper Corporation (Burrows™) is today a leading global manufacturer of distinctive innovative paper and packaging solutions that deliver the intended and specified customer experience.
BVB Substrates - Euroveen B.V.

BVB Substrates - Euroveen B.V.

BVB Substrates is een vooraanstaande producent van potgronden, teeltsubstraten en champignon-afdekaarde
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Yuverta! Thuis in de Toekomst!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
Provincie Limburg
Sabic
VDL Groep
Intergarde & Polygarde
SVO PL.
Sevagram, zorg met bezieling!
Radar, zo wil ik leven
We are Pentair!
Zuyderland
PHI
Daelzicht
het Rughuis
Intergrin
Leger des Heils