Kandidaten
/_images_upload/_tn_731f146ddbecab4d.png
Schrijf je in voor onze Job Alert
Zo mis jij geen enkele vacature
/_images_upload/_tn_0065099814a10eec.png
Alle vacatures in Limburg onder één dak!

Zit er een vacature voor jou tussen?

Bedrijfsnetwerk

Aartsenfruit

Aartsenfruit

Aartsenfruit is een internationaal opererend bedrijf, met vestigingen en partners in alle delen van de wereld. Aartsenfruit is een echt familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer.
AB Werkt

AB Werkt

AB Werkt is een coöperatie en heeft gemiddeld dagelijks meer dan 1800 gemotiveerde mensen aan het werk.
Abbott Vascular Netherlands B.V.

Abbott Vascular Netherlands B.V.

Bij Abbott willen we dat mensen zo veel mogelijk uit het leven halen. Doormiddel van goede gezondheid willen wij u graag daarbij helpen!
Accenture

Accenture

Accenture is een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van consulting, IT dienstverlening en outsourcing, met kantoren in meer dan 200 steden over de hele wereld. Bij Accenture werk je samen met slimme, nieuwsgierige en resultaatgerichte mensen. Een divers netwerk van deskundige collega's en leiders. Pas jij hierbij? Bekijk onderstaand filmpje of de vacatures
AD Mosam

AD Mosam

AD MOSAM BaRock is ambassadeur van de barokmuziek in Zuid-Nederland.
Adam Mostard Hommes Makelaars

Adam Mostard Hommes Makelaars

Adam-Mostard-Hommes staat al 70 jaar bekend als betrouwbaar en deskundig NVM makelaar voor verkoop, aankoop en taxatie van woningen in Maastricht.
Adelante zorggroep

Adelante zorggroep

Wil jij het beste naar boven halen in jezelf en anderen? Adelante helpt kinderen en volwassenen die kampen met de gevolgen van een ziekte, aandoening of ongeval bij het herstel van functioneren en participatie.
Adviesbureau Brekelmans

Adviesbureau Brekelmans

Adviesbureau Brekelmans is een landelijk opererend, onafhankelijk ingenieursbureau, gevestigd te Maastricht.
Aeternus Company

Aeternus Company

Aeternus is een onafhankelijk en toonaangevend corporate finance bedrijf in Nederland, met vestigingen in Eindhoven en Venlo.
AFNORTH International School

AFNORTH International School

AFNORTH is an international school in Brunssum.
AGCO Netherlands B.V.

AGCO Netherlands B.V.

AGCO is wereldwijd een van de grote spelers op het vlak van fabricage van tractoren en landbouwmachines.
Agora BV

Agora BV

Agora B.V is in 1996 opgericht. Ze zijn als industrieel projectmanagementbureau voor assemblages gemaakt van kunststof of metaal. Later zijn ze in 1999 verder gegroeid met laserbewerkingstechnieken aan grote industriële producten.
Agro Pest Control

Agro Pest Control

MS Agro Pest Control is een professioneel plaagdierbestrijdingsbedrijf. We werken uitsluitend met topproducten en met gediplomeerde specalisten.
AKconflex B.V.

AKconflex B.V.

AKconflex BV is sinds 2003 uw partner voor het berekenen en ontwerpen voor PIPING en APPARATENBOUW.
AkzoNobel

AkzoNobel

AkzoNobel is een internationaal vooraanstaande verf- en coatings onderneming en een belangrijk producent van specialistische chemicaliën.
Alcander

Alcander

Alcander werkt voor alle inwoners van Heerlen. Zelfredzaamheid van mensen en deelname aan de maatschappij zijn de basis voor al onze activiteiten en diensten. Wij bieden mensen hulp, informatie, advies of begeleiding op dat gebied.
Aldi Roermond B.V.

Aldi Roermond B.V.

Het principe "Hoge Kwaliteit - Lage Prijs" is onlosmakelijk met ALDI verbonden. Met dit principe zijn wij zeer succesvol in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Portugal, Spanje en in onze ruim 480 filialen in Nederland.
All in Echt

All in Echt

Bij All in Echt vind je indoor en outdoor activiteiten voor het gehele gezin, van jong tot oud en van groot tot klein. Het is echt een Family Entertainment Center.
Alpheios

Alpheios

Alpheios wil in de toekomst een leidende positie binnen de professionele schoonmaakmarkt blijven innemen.
Ambulante Thuiszorg

Ambulante Thuiszorg

Ambulante Thuiszorg is een groeiende en innovatieve zorgverlener in Zuid-Limburg
Andre Rieu Travel

Andre Rieu Travel

André Rieu Travel is onderdeel van de André Rieu Groep
Annadal Kliniek

Annadal Kliniek

In de Annadal Kliniek vindt u ervaren medische specialisten die u zelf behandelen vanaf de intake tot en met de nazorg.
AnQore

AnQore

AnQore is een betrouwbare leverancier van chemische producten met een uniek en veilig logistiek netwerk door heel Europa heen.
Antares

Antares

Antares is een middelgrote woningcorporatie met ongeveer 5500 verhuureenheden. Ons kantoor is gevestigd in Venlo, stadsdeel Tegelen.
APG

APG

APG verzorgt het vermogensbeheer, de administratie en communicatie van pensioenfondsen. Bij APG zorg je samen met ongeveer 3500 collega's voor het pensioen van 4,5 miljoen Nederlanders.
Apt Extructions

Apt Extructions

Apt is een ondernemingsgroep in Roermond die actief is in de aluminiumindustrie.
ARCADIS

ARCADIS

ARCADIS is een toonaangevende advies-, ontwerp-, projectmanagement en ingenieursorganisatie die oplossingen levert op de gebieden infrastructuur, water, milieu en gebouwen.
Arcus College

Arcus College

Het Arcus College is een Regionaal Opleidingencentrum (ROC) voor mbo-onderwijs met een aanbod van 200 verschillende opleidingen, volwasseneneducatie en bedrijfsopleidingen.
Arriva

Arriva

Arriva verzorgt het openbaar vervoer in 10 van de 12 provincies in Nederland.
artamuse

artamuse

Artamuse is veel meer dan een muziekschool! Ontdek het allemaal.
Arvalis

Arvalis

Arvalis is een agrarisch adviesbedrijf, ontstaan vanuit de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) in augustus 2006.
Arvato Services

Arvato Services

Arvato Services in een onderdeel van Arvato Ag. Dit is weer de media service provider van het Duitse Bertelsmann. Deze organisatie is een van de marktleiders in de internationale mediaconcerns. Vertegenwoordigd in meer dan 38 landen is Arvato AG de grootste services provider van Europa.
Asml Netherlands

Asml Netherlands

ASML is een Nederlands hightechbedrijf en een van de belangrijkste leveranciers van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips.
Auto Heurkens

Auto Heurkens

Door het aanbieden van totale mobiliteit tegen een betaalbare prijs is Auto Heurkens uw partner in zowel de zakelijke- als de particuliere markt.
Autogrill

Autogrill

Autogrill Group is wereldleider op het gebied van Food & Beverage en Retail Services voor ‘people on the move’. Wereldwijd opereren wij in 38 landen verspreid over 5 continenten
Avance

Avance

Avance is de specialist als het gaat om goeie mensen, met een hogere opleiding die werkzaam zijn of worden in de branches techniek, finance, sales, bouw, ICT en zorg.
Avantis

Avantis

Avantis is een Duits-Nederlandse bedrijvenpark gelegen op de grens van Heerlen en Aken.
Avantium

Avantium

Avantium is a leading chemical technology company and a forerunner in renewable chemistry. Together with its partners around the world, Avantium develops efficient processes and sustainable products made from biobased materials.
Aviko B.V.

Aviko B.V.

Voor veel mensen staat Aviko gelijk aan frites en andersom. Klopt helemaal. Aviko is wereldwijd zelfs marktleider op het gebied van gekoelde frites.
Aviso Communicatie

Aviso Communicatie

Wij zijn Aviso. Een klein maar fijn marketing- en communicatiebureau, gevestigd ‘oppe Ruiver’.
AZL

AZL

AZL verzorgt de administratie van 51 pensioenfondsen met in totaal 960.000 deelnemers. Alle werkzaamheden van AZL hebben direct of indirect te maken met de pensioenen van die deelnemers. De deelnemer krijgt duidelijkheid over zijn pensioen, en vindt in AZL een pensioenuitvoerder die bereikbaar, deskundig, en behulpzaam is.
BaanZeker

BaanZeker

Bent u op zoek naar een passende baan? Of juist naar een geschikte medewerker voor uw bedrijf? In beide gevallen, van harte welkom bij BaanZeker!
Baat accountants & adviseurs

Baat accountants & adviseurs

Baat is een dynamische organisatie die er in relatief korte tijd in geslaagd is om een uitstekende reputatie op te bouwen op het gebied van accountancy, fiscaliteit en aanverwante disciplines.
BAM Infra Rail B.V.

BAM Infra Rail B.V.

BAM Infra is dé partner voor infrastructurele verbindingen in Nederland.
Basic Pharma Group

Basic Pharma Group

Basic Pharma is a producer of biopharmaceutical products.
Be Well Zorgprofessionals

Be Well Zorgprofessionals

Be Well Zorgprofessionals detacheert en bemiddelt hoogopgeleide, ervaren medewerkers voor de zorg- en welzijnssector.
Becs IT Services

Becs IT Services

Becs IT Services is al meer dan 30 jaar dé IT-expert en partner voor veel bedrijven in heel Limburg en omgeving
Belastingdienst Heerlen

Belastingdienst Heerlen

Wie is er nog niet mee in aanraking gekomen, de Belastingdienst. Het is onderdeel van de Rijksoverheid en hierbinnen weer een deel van het Ministerie van Financiën. Dit wil zeggen dat de missie van de Rijksoverheid en die van het Ministerie van Financiën ook invloed hebben op die van de Belastingdienst
Belastingdienst Maastricht

Belastingdienst Maastricht

In Maastricht is er een belastingkantoor gevestigd. Daar worden verschillende zaken voor de overheid behandeld.
Berden Mode - Wonen & Slapen

Berden Mode - Wonen & Slapen

Sjang Berden en echtgenote Wilhelmina Berden-Trienekens openden in 1902 hun manufacturenwinkeltje 'Berden-Trienekens' in Blerick.
Berner

Berner

Berner Produkten in Landgraaf is de Nederlandse vestiging van de Europese multinational Berner. Circa 215 medewerkers, waarvan ongeveer 91 in de buitendienst, zijn dagelijks in de weer om onze klanten professioneel, betrouwbaar en met passie voor het vak te ondersteunen.
Beroepscollege Parkstad Limburg

Beroepscollege Parkstad Limburg

Een uniek onderwijsconcept voor VMBO en Praktijkonderwijs Het Beroepscollege Parkstad Limburg (BcPL) is gevormd door een samenwerking van alle vmbo-locaties en de praktijkscholen van de Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg (SVO|PL).
Betawerk

Betawerk

Betawerk adviseert en ondersteunt organisaties bij het bereiken van een hoger maturiteitsniveau van digitaliseren. Dit doen wij als full service internetbureau.
Bever

Bever

Bever is dé Outdoor & Travel-specialist met voor elk avontuur de juiste uitrusting!
BijHoen Fitness & Wellness

BijHoen Fitness & Wellness

BijHoen fitness zorgt voor veel mogelijkheden binnen de fitness in de regio. Groepslessen, afslankcursussen, zwemmen noem het maar op!
BIOplastics BV

BIOplastics BV

Europe based BIOplastics BV is the innovative high quality injection moulding manufacturer of (q)PCR consumables supplying the molecular (diagnostic) (q)PCR marketplace (MDX).
Biozym Group

Biozym Group

BIOzym Group gelegen te Landgraaf is een toonaangevend bedrijf dat innovatie producten als instrumentarium ontwikkelt en fabriceert.
Bizzomate

Bizzomate

Als medewerkers van Bizzomate willen wij vernieuwende oplossingen aanbieden, die de kloof dichten tussen business en IT, en die IT opnieuw een sleutelrol geven in het realiseren van de ambities en doelstellingen van organisaties.
Blue Workx

Blue Workx

Blue Workx maakt alle producten van staal, RVS en aluminium van A tot Z. Van tekenen tot fabricage, van conserveren tot montage, Blue Workx levert vakmanschap in metaal.
Boels Rental

Boels Rental

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment.
bofrost*

bofrost*

Als marktleider dragen we een grote verantwoordelijkheid. Door de jaren heen hebben we een bijzondere band opgebouwd met onze klanten. We zijn meer geworden dan zomaar een leverdienst voor diepvriesproducten. We doen ons werk met liefde en enthousiasme en dat weten onze jarenlange klanten te appreciëren.
Bonnefanten College

Bonnefanten College

Het bonnefanten college is een school die open onderwijs aanbied in Maastricht.
Bonten administratie, belastingen & advies

Bonten administratie, belastingen & advies

Bonten administratie, belastingen & advies is een stabiele speler in de financiële dienstverlening markt. Gefocust op (startende) MKB-ondernemer, de particulier, vereniging en stichtingen.
Borealis Group

Borealis Group

Borealis' mission is to be the leading provider of chemical and innovative plastics solutions that create value for society
Born Sportscare

Born Sportscare

Born sportscare is een producent van sportsupplementen en sportverzorgende producten die ondersteuning bied tijdens jouw sport! Voor al je sportproducten en supplementen kun je op Born sportscare rekenen!
BRB International B.V

BRB International B.V

BRB International BV is a dynamic and innovative company experienced in providing technology solutions with Silicones, Additives, Chemicals and Lubricants.
Brightlands

Brightlands

Brightlands is een ambitieuze community voor open innovatie in gezondheid en duurzaamheid, die bestaat uit vier campussen verspreid over Limburg.
Bristol

Bristol

Bristol is de grootste discounter in schoenen en kleding van Nederland.
Brood van SOMA

Brood van SOMA

Brood van SOMA bakt al sinds 1882 een heerlijk brood assortiment voor iedereen
Bruynzeel Storage Systems bv

Bruynzeel Storage Systems bv

Bruynzeel Storage Systems ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt innovatieve opslagoplossingen voor kantoren, archieven en depots.
Budé

Budé

Budé Holding Meerssen/Maastricht BV is werkzaam in de Doe-Het-Zelf branche in Zuid-Limburg.
Bulang and Sons

Bulang and Sons

Bulang & Sons is an online boutique for fine watches and lifestyle articles. We buy and sell vintage Rolex, Heuer and Omega watches.
Bureau Jeugdzorg Limburg

Bureau Jeugdzorg Limburg

Bureau Jeugdzorg Limburg is een gecertificeerde instelling voor uitvoering van de maatregelen jeugdbescherming en jeugdreclassering.
Bureau Wolfs Accountants en Belastingadviseurs

Bureau Wolfs Accountants en Belastingadviseurs

Bureau Wolfs Accountants en belastingadviseurs in Gulpen is al sinds 1992 het vertrouwde adres in de Euregio op het gebied van financiële diensten, accountancy en belastingadvies.andere advies- en administratiekantoren in de regio.
Buro Andersom

Buro Andersom

Buro Andersom biedt individuele begeleiding aan mensen met een persoonlijke en vaak complexe vraag om hulp
BVB Substrates - Euroveen B.V.

BVB Substrates - Euroveen B.V.

BVB Substrates is een vooraanstaande producent van potgronden, teeltsubstraten en champignon-afdekaarde
Vind hier recente vacatures van Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg als werkgever? Vind hier alle vacatures.
Zit het in je bloed om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en vooral ook te handelen? Bekijk de vacatures van PSW.
Werken bij Janssen Kerres Automotive in Limburg en Brabant? Vind hier alle vacatures
Vind hier alle vacatures van Vista college!
Vind hier alle vacatures van Citaverde College!
Ook werken bij Laurentius? Bekijk hier alle vacatures.
Vind hier alle vacatures van Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Werken bij Gemeente Sittard-Geleen? Vind hier alle actuele vacatures.
Passie voor onderwijs? Bekijk snel de vacatures van Gilde Opleidingen!
Wil je aan de slag bij MET ggz? Bekijk hier alle vacatures.
Wil ook jij bij Sevagram werken? Kijk hier voor alle vacatures!
Krijg jij al een warm gevoel bij Adelante? Bekijk dan alle vacatures.
Stichting Pergamijn als werkgever? Vindt hier alle vacatures!
Meewerken aan actuele, statistische informatie? Bekijk snel de vacatures van CBS.
Werken bij Vivantes betekent dat je elke dag thuis komt bij de bewoners van Vivantes en hun dag tot een waardevolle dag maakt! Kijk hier voor alle vacatures.
Vind hier alle vacatures van het grootste skidorp van Europa!
Ook meewerken om frisdranken en sappen te produceren? Kom werken bij Refresco.
Bekijk hier alle vacatures van de 5 Saillant Collection Hotels!
WP Haton werkt in de brooddeeg productie. Klik door voor de vacatures als jij ook hiermee je brood wilt verdienen.
Werken in het voortgezet onderwijs? Bekijk de vacatures bij SVO PL.
Flextronics werkt aan slimme logisitek. Jij ook? Bekijk de vacatures.
Radar bied ondersteuning aan verstandelijk beperkten. Kijk snel voor vacatures om invulling te geven aan hun leven.
Werken aan een veilige regio? Bekijk de vacatures van Veiligheidsregio Zuid-Limburg!