Banenrijklimburg kerst header mobile
/_images_upload/YAgnQ-jJnJURSRpX.jpg
De vacaturebank van Limburg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
/_images_upload/YAgnZZlz6MSfUsIB.jpg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind hier de vacature die bij jou past!

Continium discovery center

Continium discovery center

Adres gegevens

Adres:Museumplein 2
Postcode:6461 MA
Stad:KERKRADE
Land:NL

Over: Continium discovery center

Op hét Museumplein Limburg, gelegen in het centrum van Kerkrade, openen eind oktober 2015 drie bijzondere locaties hun deuren; plekken waar verwondering en ontmoeting centraal staan en waar we bezoekers een verrassende, nieuwe kijk op de wereld bieden: Continium – discovery center, Cube – design museum en Columbus – earth theater.

Continium is dé plek waar gezinnen experimenteren met wetenschap en techniek en zelf ontdekken wat wetenschap voor hun dagelijks leven betekent.

In Cube zien, horen, voelen en ervaren bezoekers zelf waar design om draait! Design gaat hier niet zozeer over mooie stoelen of ingewikkelde lampenkappen, maar om hoe design ons kan helpen bij het oplossen van uitdagingen in het dagelijks leven. Design zit in veel meer aspecten van ons leven, dan we op het eerste gezicht denken. In Cube vind je als bezoeker straks ook tentoonstellingsruimtes waar je op interactieve wijze studenten kunt helpen bij het werken aan nieuw product design.

Columbus – earth theater is een wereldwijd uniek filmtheater. Een bezoek aan Columbus laat zich misschien nog het beste omschrijven als een “buitenaardse ervaring”. Door een bijzondere manier van projectie, die nergens ter wereld te vinden is en waar bezoekers op neerkijken, lijken ze daadwerkelijk boven de aarde te zweven. De voorstellingen in het earth theater laten zien en ervaren wat de vooruitgang vanuit het verleden met onze natuurlijke wereld doet. Naast het spectaculaire earth theater vind je in Columbus ook Europa’s eerste National Geographic Theater.

Verder kunnen bedrijven en organisaties op Museumplein Limburg terecht voor de organisatie van de meest uiteenlopende evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen.

Deel dit bedrijf
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
MET ggz, de korste lijn naar herstel
Sevagram Zorg
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
SNOW WORLD
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!