Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Carrière
24-04-2024

Top 10 arbeidsvoorwaarden om op te letten in 2024!

Er zijn veel meer arbeidsvoorwaarden dan alleen salaris. In deze blog bespreken we 10 arbeidsvoorwaarden waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een nieuwe baan!

1. Competitief salaris

Een eerlijk en competitief salaris dat in lijn is met hun functie en ervaring. Een concurrerend salaris geeft erkenning voor je bijdrage aan het bedrijf en helpt bij het dekken van de levensonderhoudskosten.

2. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals gezondheidszorg, tandartsverzekering, pensioenregelingen en andere voordelen dragen bij aan de totale compensatie van een werknemer. Deze voordelen bieden financiële gemoedsrust en helpen je beschermd te voelen tegen onverwachte uitgaven.

3. Flexibele werkuren

Flexibiliteit bevordert een gezondere werk-privébalans en verhoogt de tevredenheid op de werkplek. Dit omvat de mogelijkheid om je werktijden aan te passen aan je persoonlijke behoeften en de optie om vanuit huis te werken.

4. Vakantie en vrije dagen

Genoeg vakantiedagen en vrije dagen zijn cruciaal voor het welzijn van werknemers. Betaalde vakanties en vrije dagen bieden de kans om te ontspannen, op te laden en qualitytime met familie en vrienden door te brengen.

5. Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Bedrijven die opleidings- en ontwikkelingskansen bieden, zoals trainingen, cursussen en loopbaantrajecten, trekken vaak talentvolle en ambitieuze werknemers aan.

6. Werkzekerheid en Jobstabiliteit

Jobzekerheid en stabiliteit in het werk zijn essentieel voor het welzijn van werknemers. Men wil een gevoel van veiligheid en de kans om vaardigheden en expertise op te bouwen over een langere periode.

7. Bedrijfscultuur en Werkpleksfeer

Een positieve bedrijfscultuur en een ondersteunende werkomgeving zijn van groot belang. Mensen willen werken in een omgeving waar ze zich gewaardeerd voelen, waar diversiteit en inclusie worden gewaardeerd en waar teamwork wordt gestimuleerd.

8. Doorgroeimogelijkheden

De kans op carrièregroei en promotie binnen het bedrijf motiveert je om je in te zetten voor hun werk. Je wil weten dat je de mogelijkheid hebt om zich te ontwikkelen en je carrièredoelen te bereiken

9. Betaalde ouderlijke verlofregelingen

Voor ouders is het belangrijk om tijd te kunnen besteden aan het opvoeden van hun kinderen. Betaalde verlofregelingen voor zwangerschap, ouderschap en zorg voor gezinsleden zijn zeer gewaardeerde voordelen. 

9. Wellnessprogramma's

Dit kan onder andere toegang omvatten tot fitnessfaciliteiten, gezondheids- en welzijnsprogramma's, en mentale gezondheidssteun om hen te helpen een gezonde levensstijl te behouden.

Het aanbieden van deze arbeidsvoorwaarden laat zien dat een werkgever geeft om je welzijn. Dit helpt niet alleen bij het aantrekken van nieuw talent, maar ook bij het behouden van bestaande werknemers. Het motiveert je om je best te blijven doen en bij te dragen aan het succes van het bedrijf.

 

Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?