Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!
Carrière
29-03-2016

Dé tactiek om een baan te veroveren in Limburg!

Hoe kun jij de aandacht trekken van potentiële werkgevers zodat jij die droombaan krijgt? Hieronder een aantal belangrijke punten die bijdragen aan een sterke tactiek om je droombaan uiteindelijk te veroveren!
 

Speur naar bedrijven in Limburg die je aanspreken 

Allereerst bekijk je in welke branche je wilt werken. Benader dan pas de bedrijven waar je echt voor zou willen werken. Want wat wil een bedrijf liever dan een gepassioneerde werknemer die een klik heeft met het bedrijf? Dan pas kan een medewerker dat ook daadwerkelijk naar de buitenwereld toe uitstralen en van toegevoegde waarde zijn. Ga niet direct alleen naar specifieke functies zoeken.
 

Kijk niet alleen naar de toekomst

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: je netwerk is zo belangrijk!  Zijn er mensen in je netwerk waarmee je eens kunt kletsen over mogelijkheden binnen het bedrijf waar zij werkzaam zijn? Heb je nog goede connecties met oude stage –en/of werkervaringsplekken? Of ga eens koffie drinken met oud-collega’s, zij hebben ook weer een (hopelijk groot) netwerk.
 

Voeg een extraatje toe aan je CV en sollicitatiebrief

Houd verschillende websites in de gaten die trends en ontwikkelingen publiceren over de branche waar jij in wilt werken. Laat zien dat je om je heen kijkt en dat je perfect weet hoe je bepaalde ontwikkelingen kunt toepassen in de praktijk.
 

Blijf actief in je branche

Dat je op dit moment geen werk hebt wil niet zeggen dat je alleen maar achter je bureautje hoeft te zitten om sollicitatiebrieven te typen. Start een blog met interessante content over de branche waar jij geïnteresseerd in bent. Verspreid deze in je netwerk en laat mensen zien dat je weet van aanpakken en dat je een persoon bent die up-to-date en actief wil zijn. Je kunt ook kiezen voor een kleine opleiding, cursus of vrijwilligerswerk.
 

Vacatures in Limburg

Houd onze vacaturepagina nauwlettend in de gaten, want er zijn regelmatig vacatures van topwerkgevers in Limburg in ons vacatureaanbod te vinden.
Terug naar alle items

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?