Banenrijklimburg kerst header mobile
/_images_upload/YAgnQ-jJnJURSRpX.jpg
De vacaturebank van Limburg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
/_images_upload/YAgnZZlz6MSfUsIB.jpg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind hier de vacature die bij jou past!

Brightlands

Brightlands

Adres gegevens

Adres:Urmonderbaan 22
Postcode:6167 RD
Stad:GELEEN
Land:NL
Website:Brightlands

Over: Brightlands

Over Brightlands

Brightlands is een ambitieuze community voor open innovatie in gezondheid en duurzaamheid, die bestaat uit vier campussen verspreid over Limburg.
Op de vier snel groeiende Brightlands campussen ontwikkelen onderzoekers, ondernemers, investeerders en studenten nieuwe oplossingen op het gebied van materialen, gezondheid, voeding en smart services. Zij vinden hier wat ze nodig hebben voor hun persoonlijke en zakelijke groei: toonaangevende kennis, unieke R&D-technologie, doorlopende leerlijnen, actieve valorisatie en een internationale scope. Begin 2017 bieden de Brightlands-campussen plaats aan meer dan 200 bedrijven en instellingen, bijna 12.000 medewerkers en 8.000 studenten van diverse nationaliteiten.

Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen richt zich op het ontwikkelen van slimme materialen (voor de biomedische, automotive en verpakkingsindustrie) en duurzame chemische productieprocessen (hernieuwbaar, efficiënt en biobased). De ambitie is om wereldwijd een reputatie op te bouwen als open innovatie ecosysteem voor toptalent en topindustrie. De campus ligt pal naast Chemelot Industrial Park. Deze gezamenlijke onderzoeks- en productie-community op het terrein van chemie en materialen wil in 2025 behoren tot de wereldtop. Krachtig concurreren en de transitie naar meer duurzame processen en producten zijn daarin essentieel. Daarmee bouwt Chemelot voort op de voor Europa unieke locatie waar R&D en productie al bijna honderd jaar succesvol verbonden zijn.

Brightlands
Chemelot Campus

Urmonderbaan 22
Center Court (Level 1)
6167 RD Sittard-Geleen

Brightlands Maastricht Health Campus begeleidt het hele proces in de ontwikkeling van innovaties op het gebied van gezondheid of life sciences (valorisatie) voor wetenschappers, onderzoekers en studenten. Excellente faciliteiten op het gebied van ‘imaging apparatuur’ positioneren de campus steeds meer als dé plek voor het bouwen van ecosystemen rondom imaging, regeneratieve geneeskunde en innovatieve diagnostiek. De campus onderscheidt zich door het aanbod van de complete innovatieketen: fundamenteel én toegepast onderzoek, apparatuur en de kliniek en de cross-over mogelijkheden met de andere campussen.

Brightlands
Maastricht Health Campus
Oxfordlaan 70
6229 EV Maastricht

Brightlands Smart Services Campus in Heerlen richt zich op data science en smart services en wil een ecosysteem op Europees niveau zijn met een hoog innovatief vermogen en ondernemerschap. Bedrijven, kennisinstituten en start-ups die belang hebben bij smart service innovaties voelen zich aangetrokken en getalenteerde mensen studeren er graag en vinden er een uitdagende carrière. De Brightlands Smart Services Campus is volop in ontwikkeling. Het project Techruption is in volle voorbereiding: een nieuwe community waarin grote en kleine bedrijven en organisaties, start-ups en wetenschappelijke instituten gezamenlijk bouwen aan technologische innovaties rondom blockchain en kunstmatige intelligentie en werken aan slimme oplossingen om (de gevolgen van) klimaatverandering tegen te gaan.

Brightlands
Smart Services Campus
Smedestraat 2
6411 CR Heerlen

Op de Brightlands Campus Greenport Venlo draait alles om gezonde voeding. Vernieuwers uit bedrijfsleven, wetenschap en onderwijs werken hier samen aan innovaties op het gebied van gezonde voeding, kweken en telen, alternatieve grondstoffen en voedingsbronnen. De campus bevindt zich in een regio waar de agrifood business behoort tot de meest productieve, duurzame en winstgevende ter wereld. Waar food innovatie in het DNA van ondernemers zit, en cross overs met de logistiek en maakindustrie voor de hand liggen. Het campusterrein is volop in ontwikkeling: de komende maanden vestigen zich steeds meer ondernemers en onderzoeksinstituten in en om de Villa Flora en de Innovatoren.

Brightlands
Campus Greenport Venlo
Innovatoren
St Jansweg 15
5928 RC Venlo

Deel dit bedrijf
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
MET ggz, de korste lijn naar herstel
Sevagram Zorg
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
SNOW WORLD
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!