Kandidaten
/_images_upload/_tn_731f146ddbecab4d.png
Schrijf je in voor onze Job Alert
Zo mis jij geen enkele vacature
/_images_upload/_tn_0065099814a10eec.png
Alle vacatures in Limburg onder één dak!

Zit er een vacature voor jou tussen?

Brightlands

Brightlands

Adres gegevens

Adres:Urmonderbaan 22
Postcode:6167 RD
Stad:GELEEN
Land:NL
Website:Brightlands

Over: Brightlands

Over Brightlands

Brightlands is een ambitieuze community voor open innovatie in gezondheid en duurzaamheid, die bestaat uit vier campussen verspreid over Limburg.
Op de vier snel groeiende Brightlands campussen ontwikkelen onderzoekers, ondernemers, investeerders en studenten nieuwe oplossingen op het gebied van materialen, gezondheid, voeding en smart services. Zij vinden hier wat ze nodig hebben voor hun persoonlijke en zakelijke groei: toonaangevende kennis, unieke R&D-technologie, doorlopende leerlijnen, actieve valorisatie en een internationale scope. Begin 2017 bieden de Brightlands-campussen plaats aan meer dan 200 bedrijven en instellingen, bijna 12.000 medewerkers en 8.000 studenten van diverse nationaliteiten.

Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen richt zich op het ontwikkelen van slimme materialen (voor de biomedische, automotive en verpakkingsindustrie) en duurzame chemische productieprocessen (hernieuwbaar, efficiënt en biobased). De ambitie is om wereldwijd een reputatie op te bouwen als open innovatie ecosysteem voor toptalent en topindustrie. De campus ligt pal naast Chemelot Industrial Park. Deze gezamenlijke onderzoeks- en productie-community op het terrein van chemie en materialen wil in 2025 behoren tot de wereldtop. Krachtig concurreren en de transitie naar meer duurzame processen en producten zijn daarin essentieel. Daarmee bouwt Chemelot voort op de voor Europa unieke locatie waar R&D en productie al bijna honderd jaar succesvol verbonden zijn.

Brightlands
Chemelot Campus

Urmonderbaan 22
Center Court (Level 1)
6167 RD Sittard-Geleen

Brightlands Maastricht Health Campus begeleidt het hele proces in de ontwikkeling van innovaties op het gebied van gezondheid of life sciences (valorisatie) voor wetenschappers, onderzoekers en studenten. Excellente faciliteiten op het gebied van ‘imaging apparatuur’ positioneren de campus steeds meer als dé plek voor het bouwen van ecosystemen rondom imaging, regeneratieve geneeskunde en innovatieve diagnostiek. De campus onderscheidt zich door het aanbod van de complete innovatieketen: fundamenteel én toegepast onderzoek, apparatuur en de kliniek en de cross-over mogelijkheden met de andere campussen.

Brightlands
Maastricht Health Campus
Oxfordlaan 70
6229 EV Maastricht

Brightlands Smart Services Campus in Heerlen richt zich op data science en smart services en wil een ecosysteem op Europees niveau zijn met een hoog innovatief vermogen en ondernemerschap. Bedrijven, kennisinstituten en start-ups die belang hebben bij smart service innovaties voelen zich aangetrokken en getalenteerde mensen studeren er graag en vinden er een uitdagende carrière. De Brightlands Smart Services Campus is volop in ontwikkeling. Het project Techruption is in volle voorbereiding: een nieuwe community waarin grote en kleine bedrijven en organisaties, start-ups en wetenschappelijke instituten gezamenlijk bouwen aan technologische innovaties rondom blockchain en kunstmatige intelligentie en werken aan slimme oplossingen om (de gevolgen van) klimaatverandering tegen te gaan.

Brightlands
Smart Services Campus
Smedestraat 2
6411 CR Heerlen

Op de Brightlands Campus Greenport Venlo draait alles om gezonde voeding. Vernieuwers uit bedrijfsleven, wetenschap en onderwijs werken hier samen aan innovaties op het gebied van gezonde voeding, kweken en telen, alternatieve grondstoffen en voedingsbronnen. De campus bevindt zich in een regio waar de agrifood business behoort tot de meest productieve, duurzame en winstgevende ter wereld. Waar food innovatie in het DNA van ondernemers zit, en cross overs met de logistiek en maakindustrie voor de hand liggen. Het campusterrein is volop in ontwikkeling: de komende maanden vestigen zich steeds meer ondernemers en onderzoeksinstituten in en om de Villa Flora en de Innovatoren.

Brightlands
Campus Greenport Venlo
Innovatoren
St Jansweg 15
5928 RC Venlo

Deel dit bedrijf
Vind hier recente vacatures van Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Mosae Zorggroep als werkgever? Vind hier alle vacatures.
Zit het in je bloed om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en vooral ook te handelen? Bekijk de vacatures van PSW.
Werken bij Janssen Kerres Automotive in Limburg en Brabant? Vind hier alle vacatures
Vind hier alle vacatures van Vista college!
Vind hier alle vacatures van Citaverde College!
Ook werken bij Laurentius? Bekijk hier alle vacatures.
Vind hier alle vacatures van Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Werken bij Gemeente Sittard-Geleen? Vind hier alle actuele vacatures.
Passie voor onderwijs? Bekijk snel de vacatures van Gilde Opleidingen!
Wil je aan de slag bij MET ggz? Bekijk hier alle vacatures.
Wil ook jij bij Sevagram werken? Kijk hier voor alle vacatures!
Krijg jij al een warm gevoel bij Adelante? Bekijk dan alle vacatures.
Stichting Pergamijn als werkgever? Vindt hier alle vacatures!
Meewerken aan actuele, statistische informatie? Bekijk snel de vacatures van CBS.
Werken bij Vivantes betekent dat je elke dag thuis komt bij de bewoners van Vivantes en hun dag tot een waardevolle dag maakt! Kijk hier voor alle vacatures.
Vind hier alle vacatures van het grootste skidorp van Europa!
Ook meewerken om frisdranken en sappen te produceren? Kom werken bij Refresco.
Bekijk hier alle vacatures van de 5 Saillant Collection Hotels!
WP Haton werkt in de brooddeeg productie. Klik door voor de vacatures als jij ook hiermee je brood wilt verdienen.
Werken in het voortgezet onderwijs? Bekijk de vacatures bij SVO PL.
Flextronics werkt aan slimme logisitek. Jij ook? Bekijk de vacatures.
Radar bied ondersteuning aan verstandelijk beperkten. Kijk snel voor vacatures om invulling te geven aan hun leven.
Werken aan een veilige regio? Bekijk de vacatures van Veiligheidsregio Zuid-Limburg!