Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!

Werken bij PQ Corporation

Environmental Catalysts and Services biedt producten en oplossingen die hun klanten helpen voertuigen met verbeterde brandstofefficintie en schonere emissies te produceren. 

Ze produceren hoogwaardig materiaal dat snelwegen en luchthavens veiliger maakt voor chauffeurs en piloten. Ze geloven dat de producten, die zij verkopen, aanzienlijke waarde leveren aan onze klanten. Dat blijkt uit de winstmarges. Hun producten, meestal additieven, katalysatoren en diensten, vormen doorgaans een klein deel van de totale eindproductkosten van hun klanten, maar zijn toch cruciaal voor de productprestaties.

Met de producten met toegevoegde waarde proberen ze wereldwijde problemen aan te pakken die vaak het onderwerp zijn van belangrijke regelgeving of worden gedreven door consumentenvoorkeuren, die naar onze mening onze groei voeden. Omdat de producten overwegend anorganisch en koolstofvrij zijn, geloven ze dat ze bijdragen aan het verbeteren van de duurzaamheid van onze planeet.

Hun producten en oplossingen helpen bedrijven voertuigen te produceren met verbeterde brandstofefficintie en schonere emissies. Ze produceren hoogwaardig materiaal dat snelwegen en luchthavens veiliger maakt voor chauffeurs en piloten. In persoonlijke verzorgingstoepassingen hebben ze gedurende een aantal jaren samengewerkt met toonaangevende bedrijven in consumentenproducten om een familie van zachte tandpasta-schuurmiddelen op basis van silica te ontwikkelen die effectievere tandpasta's voor het reinigen produceren.

Door middel van een gezamenlijk innovatieproces hebben ze op zeoliet gebaseerde katalysatoren ontwikkeld die een effectieve en efficinte methode zijn om vervuilende stoffen in dieselmotoren te verminderen en onze klanten in staat stellen om wereldwijd aan steeds strengere voertuigemissienormen te voldoen.

Dit bedrijf heeft op het moment geen vacatures.   Bekijk hier alle vacatures in Eijsden

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?