Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!

Werken bij Neptunus

Neptunus is wereldwijd de specialist in demontabel bouwen. Met bijna 80 jaar ervaring levert Neptunus tenten en accommodaties voor topevenementen, maar daarnaast ook demontabele gebouwen voor uiteenlopende semi-permanente toepassingen. Eigenlijk overal waar ruimte nodig is.

Een stukje geschiedenis
Anton Eilers was een liefhebber van lange strandwandelingen. In 1937 vond hij een aangespoelde kist op het strand. Thuisgekomen maakte hij de kist open en bleek er een tent in te zitten. Eenmaal opgebouwd hield de buurt er een feest in. Een doorslaand succes, waarop Anton Eilers besloot er voortaan huur voor te vragen. Hij vernoemde het bedrijf naar de drietand die op het deksel van de kist stond: Neptunus.

De Neptunus-familie
Het familiebedrijf werd in 1937 opgericht en heeft naast de hoofdvestiging in Kessel ook vestigingen in Belgi, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen. Neptunus heeft ruim 250 medewerkers in dienst.

Al bijna 80 jaar wordt er voor tenten en demontabele accommodaties een beroep gedaan op de Neptunus familie. Tegenwoordig staat de 3e generatie Familie Eilers aan het roer van het familiebedrijf, en is de 4e generatie in aantocht.

R&D
Neptunus was de eerste ter wereld die een tent met twee en zelfs drie verdiepingen ontwikkelde en bouwde. Ook haar demontabele gebouwen, de Evolution en Flexolution, behoren tot de meest innovatieve constructies in de huidige markt. Met deze producten heeft Neptunus een nieuwe markt geopend en demontabel bouwen als flexibel en duurzaam alternatief op vastgoed gentroduceerd. Roerendgoed: d nieuwe manier van bouwen.

De kracht van Neptunus
Gewoon blijven, hard werken, familie, innovatie, service, kwaliteit en professionaliteit. Deze elementen gecombineerd zijn het geheim n de kracht van Neptunus.
Met onze kwaliteitstenten en demontabele gebouwen, onze expertise, maar vooral onze ervaren en toegewijde medewerkers, werkt Neptunus ieder dag aan de perfecte oplossing voor uw ruimtebehoefte.

Dit bedrijf heeft op het moment geen vacatures.   Bekijk hier alle vacatures in Kessel

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?