Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!

Werken bij CSU

CSU is een Nederlandse top 3 speler op schoonmaakmarkt. Het heeft diverse vestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Den Haag en Eindhoven. Maar ook in Maastricht. Het is een familiebedrijf dat werkt onder het motto Scherp op schoon. De directie en het management participeert hier ook voor 1/3 in.

CSU levert al 50 jaar schoonmaakdiensten. Dit doen ze samen met hun medewerkers die graag voor CSU werken. Om de beste in de schoonmaakbranche te blijven, richten ze zich op tevredenheid, gezondheid en motivatie van het personeel. Waarom? CSU gelooft namelijk dat de klanten daar uiteindelijk ook een voordeel van hebben.

WAAROM WERKEN BIJ CSU?

Bij ons werk je met 15.000 trotse collega's. Onze collega's zijn de 'beste mensen' en daar kun jij onderdeel van zijn. Bij CSU mag je rekenen op een prima salaris, een fijne werksfeer en kansen om jezelf te ontwikkelen met ons ruime aanbod aan opleidingen en trainingen. 

Wij bieden al meer dan vijftig jaar schoonmaakdiensten aan bij onze klanten. En dit kunnen wij alleen met jouw hulp. Daarom staan onze medewerkers centraal bij ons en zijn we opnieuw verkozen tot een van de beste werkgevers en Top Employers van Nederland. 

Dit bedrijf heeft op het moment geen vacatures.   Bekijk hier alle vacatures in Beesel

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?