Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!

Werken bij BaanZeker

Bent u op zoek naar een passende baan? Of juist naar een geschikte medewerker voor uw bedrijf? In beide gevallen, van harte welkom bij BaanZeker!

BaanZeker, gevestigd in Roermond bemiddelt in personeel voor zowel tijdelijke uitzendbanen, detacheringsopdrachten als banen in vast dienstverband. Onze expertise is uitgebreid en wij richten ons dan ook nagenoeg op alle sectoren van de arbeidsmarkt in de regio Limburg en een gedeelte van Noord-Brabant. Van kantoor tot ICT, van industrie tot logistiek, van techniek tot bouw, van HR tot onderwijs en van verkoop tot marketing. Ook als werkzoekende kunt u bij BaanZeker terecht voor zowel parttime als fulltime banen op alle functieniveaus binnen de meest uiteenlopende branches.

BaanZeker heeft 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Ons netwerk is uitgebreid, onze aanpak persoonlijk en wij begrijpen door onze ervaringen op de arbeidsmarkt welke behoefte u als ondernemer of werkzoekende heeft. Het komt er in feite op neer dat BaanZeker handelt vanuit uw vraag als opdrachtgever of werkzoekende met als doel dat beide partijen uiteindelijk vinden wat ze zoeken. Onze werkwijze is gebaseerd op samenwerking, zorgvuldigheid en heldere communicatie.

BaanZeker, ga voor zeker, punt.

3 vacatures van BaanZeker

Geen geschikte vacature kunnen vinden?

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


    Gekozen opleidingsniveaus:

    Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


      Wat is je voornaam?

      Op welk e-mailadres?