Banenrijklimburg header mobile
/_images_upload/YYkPGMCjq5ZVDmdI.png
De vacaturesite van Limburg

Zet de volgende stap in jouw carrière!

/_images_upload/YYkPhji1A24UCZTp.png
Jouw zoektocht begint hier!

Vind hier de vacature die bij jou past!

Land van Horne

Land van Horne

Adres gegevens

Adres:Biest 43
Postcode:6001 AP
Stad:WEERT
Land:NL

Over: Land van Horne

Hebt u thuis wat meer hulp nodig, maar wilt u er eigenlijk niet aan toegeven of weet u niet goed hoe u dat moet regelen? Is het beter als uw vader of moeder niet meer alleen woont, maar vinden jullie verhuizen eigenlijk geen optie? Moet u herstellen na een operatie of na bijvoorbeeld een CVA, en ziet u daar enorm tegenop?

We blijven het liefst alles zelf doen


Niemand wil inleveren, afhankelijk zijn. Niet wanneer ons iets overkomt, maar ook niet als we ouder worden: we blijven het liefst alles zelf doen. Soms moeten we dingen (tijdelijk) uit handen geven. Vaak helpen uw partner, uw kinderen of andere mensen die dichtbij staan u waar het kan. Maar soms kan het niet anders en is er meer zorg nodig.

Dan is het goed dat er professionele zorg is waar het om mensen draait, om u. Stichting Land van Horne vindt het belangrijk dat u uzelf kunt zijn, ook als u (tijdelijk) door een beperking, een ziekte of ongeluk de hulp van anderen nodig hebt. Uzelf zijn betekent leven op uw eigen manier, maar ook het maken van uw eigen keuzes en het hebben van eigen verantwoordelijkheden. En uzelf zijn is ook u thuis voelen.

Het verhaal van Land van Horne: Jezelf zijn


Wij vinden dat ieder mens zichzelf mag zijn, en zichzelf moet kunnen blijven, ook als hij of zij door omstandigheden op de hulp van anderen is aangewezen. Leven op je eigen manier en jezelf thuis voelen. In je eigen huis waar medewerkers van Land van Horne ondersteuning komen brengen. Of, als dat niet meer kan, in één van onze (woon)zorgcentra. Een nieuw thuis.

Om goede zorg te kunnen bieden, putten onze zorgmedewerkers, behandelaren, teamleiders en directeuren uit hun eigen ervaringen. We stellen ons (bijna) dagelijks deze en andere vragen af:

Hoe zou ik willen dat mijn moeder wordt verzorgd?


Hoe voelde ik me toen ik afhankelijk was na een ongeluk of operatie? Wat vond ik vervelend, wat vond ik prettig?
Zij staan elke dag opnieuw met aandacht voor u klaar. De verzorgenden, ergotherapeuten, psychologen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, specialisten ouderengeneeskunde, de medewerkers van de eetpunten, welzijnscoaches en de vele vrijwilligers. Dat doen we al sinds 1981 en hebben inmiddels veel ervaring en ook deskundigheid onder één dak. Met thuiszorg, revalidatie, behandeling, verzorgingshuizen, eetpunten, activiteiten en handige services ondersteunen we mensen in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Someren en Cranendonck.

 

Deel dit bedrijf
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Yuverta! Thuis in de Toekomst!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
Provincie Limburg
Polygarde
Saillant Collection Hotels
Intergarde
SVO PL.
Sevagram, zorg met bezieling!
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!