Banenrijklimburg kerst header mobile
/_images_upload/YAgnQ-jJnJURSRpX.jpg
De vacaturebank van Limburg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
/_images_upload/YQLUARDCvb8xIP2X.jpg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

HR Human Resources en Juridische vacatures in Venlo

Corporate Recruiter - Hegelsom

Werkgever:Hotraco Group BV
Locatie:Hegelsom
Het werven, boeien en binden van passend personeel vormt een groot deel van jouw takenpakket.
Gepubliceerd: 22-07-2021
Referentie nr:#BAG1853043

HR Medewerker - Hegelsom

Werkgever:Hotraco Group BV
Locatie:Hegelsom
Als HR medewerker ben je de go-to collega voor onze leidinggevenden, management en collega’s bij de administratie, naleving van het HR beleid en operationele HR zaken.
Gepubliceerd: 23-07-2021
Referentie nr:#BA1837339

Recruiter - RPO Shared Services - Tilburg

Werkgever:Talent Sourcer
Locatie:Tilburg
Als Senior Recruiter wordt je onderdeel van het Shared Service Team in Tilburg, wat een effectieve-alles in één oplossing biedt voor werving op afstand.
Gepubliceerd: 05-07-2021
Referentie nr:#BA1835188

HR Business Partner - Venlo

Werkgever:Ambulancezorg Limburg Noord
Locatie:Venlo
Hr business partner, P&O / juridische HBO vacature bij Ambulancezorg Limburg Noord in Venlo.
Gepubliceerd: 13-07-2021
Referentie nr:#BA1857915

Werken op het gebied van HR en juridische zaken

In deze sector ben je verantwoordelijk voor de processen om de organisatie in zijn geheel en het personeel op verschillende manieren verder te laten ontwikkelen. Voor een beter overzicht is dit brede vakgebied te onderscheiden in verschillende afdelingen.

Personeel en organisatie

Deze afdeling zal de uitvoerende taken op zich nemen. Ze nemen de uitvoering van het personeelsbeleid van de organisatie voor hun rekening. Dit houdt onder andere in dat ze de personeelsinformatie beheren en de werving en selectie verzorgen van nieuwe collega’s. Als medewerker op de P&O afdeling zul je ook assisterende taken zoals secretariële werkzaamheden uitvoeren. Je assisteert bijvoorbeeld nieuwe werknemers en helpt met beoordelingen en loopboonontwikkeling.

Een adviseur geeft adviezen en ondersteunt de directie en het management. Om het juiste advies te kunnen vormen zul je verschillende stappen moeten doorlopen. Je moet informatie verzamelen, onderhandelen over arbeidsvoorwaarden en het personeelsbeleid opstellen.

Als manager van de P&O afdeling ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de hele afdeling. Het jaarplan moet opgesteld worden en er moet worden overlegd over een strategisch beleidsplan.

Human Resource

De HR afdeling verschilt lichtelijk van de P&O afdeling. Personeelszaken is over het algemeen uitvoerend, terwijl HR meer strategisch van aard is. Een HR manager is verantwoordelijk voor het management van de resources. Afhankelijk van de strategie van het bedrijf worden er adviezen gevormd over de te voeren personeelsstrategie. De belangrijkste taak van Human Resource adviseurs is om de juiste link te leggen tussen de strategische plannen van de organisatie en het operationele personeelsbeleid.

Een HR assistent(e) ondersteunt managers daarbij. Zij zijn namelijk het aanspreekpunt voor medewerkers en het management en dienen snel cijfers op te kunnen geven die nodig zijn voor de kwartaalbespreking.

Juridisch

Een goed functionerende samenleving heeft een werkend en goed rechtssysteem nodig. Mensen in de juridische sector zorgen daarvoor. In diverse richtingen, zoals privaatrecht, strafrecht, belastingrecht en bestuursrecht, zijn juridische medewerkers actief. Niet alleen in grote strafzaken is juridische hulp herkenbaar. Het vak is verweven in alle lagen van de samenleving. Ook als je gaat scheiden bijvoorbeeld, wordt er juridische hulp verleend. In de branche kun je aan de slag gaan als advocaat of rechter, maar ook als schuldhulpverlener, notaris of juridisch medewerker.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Vele opleidingen geven je toegang tot een functie in dit vakgebied. In Venlo vind je bij Gilde Opleidingen aan de Hagerhofweg studies tot juridisch-administratief dienstverlener of als medewerker human resource management. Voor opleidingen op HBO of WO niveau zijn er instellingen te vinden in de rest van Limburg.

Onze vacaturebank heeft een groot aanbod van potentiële werkgevers in ons bedrijvennetwerk. Voor HR kun je aan de slag bij werving en selectie bedrijven. In de juridische sector kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een advocatenkantoor. Naast deze specifieke bedrijven, zijn bovengenoemde taken ook uit te voeren bij een organisatie op de specifieke afdeling daarvoor.

HR en juridische functies in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in de regio. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Zoekcriteria
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
IIC Group Investors in Care
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!