Banenrijklimburg kerst header mobile
/_images_upload/YAgnQ-jJnJURSRpX.jpg
De vacaturebank van Limburg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
/_images_upload/YQLUARDCvb8xIP2X.jpg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

HR Human Resources en Juridische vacatures in Weert

Recruiter - RPO Shared Services - Tilburg

Werkgever:Talent Sourcer
Locatie:Tilburg
Als Senior Recruiter wordt je onderdeel van het Shared Service Team in Tilburg, wat een effectieve-alles in één oplossing biedt voor werving op afstand.
Gepubliceerd: 05-07-2021
Referentie nr:#BA1835188

Relatie Manager / Accountmanager - Weert

Werkgever:Evoke
Locatie:Weert
Als Relatie Manager ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van jouw netwerk binnen een specifiek vakgebied.
Gepubliceerd: 12-07-2021
Referentie nr:#1772276
Er zijn video's gekoppeld aan deze vacature

Werken op het gebied van HR en juridische zaken

In dit vakgebied ben je verantwoordelijk voor de processen om de organisatie in zijn geheel en het personeel verder te laten ontwikkelen. Dit brede vakgebied is voor een beter overzicht te onderscheiden in verschillende afdelingen.

Personeel en organisatie

De uitvoerende taken komen voor de rekening van deze afdeling. Ze nemen de uitvoering van het personeelsbeleid van de organisatie voor hun rekening. Ze beheren de personeelsinformatie en regelen veelal de werving en selectie van nieuw personeel. Assisterende taken zoals secretariële werkzaamheden zul je ook moeten uitvoeren als medewerker op de P&O afdeling. Je assisteert nieuwe werknemers en helpt met beoordelingen en loopboonontwikkeling.

Een adviseur geeft adviezen en ondersteunt de directie en het management. Belangrijke taken hier zijn het verzamelen van informatie, het onderhandelen over arbeidsvoorwaarden en het opstellen van het personeelsbeleid.

Als manager van de P&O afdeling ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling. Het jaarplan moet opgesteld worden en een strategisch beleidsplan moet worden opgesteld.

Human Resource

De HR afdeling verschilt lichtelijk van de P&O afdeling. Personeelszaken is over het algemeen uitvoerend, terwijl HR meer strategisch van aard is. Een HR manager is verantwoordelijk voor het management van de resources. Er worden adviezen gevormd over de te voeren personeelsstrategie, afhankelijk van de bedrijfsstrategie. Human Resource adviseurs hebben de taak de juiste link te leggen tussen de strategische plannen van de organisatie en het operationele personeelsbeleid.

Een HR assistent(e) ondersteunt managers daarbij. Zij zijn het aanspreekpunt voor medewerkers en het management en dienen snel cijfers op te kunnen geven die nodig zijn voor de kwartaalbespreking.

Juridisch

Een goed functionerende samenleving heeft een werkend en goed rechtssysteem nodig. Mensen in de juridische sector zorgen daarvoor. Dit wordt gedaan in diverse richtingen zoals privaatrecht, strafrecht, belastingrecht en bestuursrecht. Het vak is verweven in alle lagen van de samenleving. Juridische hulp wordt niet alleen verleend in grote strafzaken. Ook als je gaat scheiden bijvoorbeeld, heb je juridische hulp nodig. In deze branche kun je aan de slag gaan als advocaat of rechter, maar ook als schuldhulpverlener, notaris of juridisch medewerker.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Vele opleidingen geven je toegang tot een functie in dit vakgebied. In Weert vind je MBO opleidingen tot juridisch-administratief dienstverlener of als medewerker human resource management. Voor opleidingen op HBO of WO niveau zijn er instellingen te vinden in de rest van Limburg.

Onze vacaturebank heeft een groot aanbod van potentiële werkgevers in ons bedrijvennetwerk. Voor HR kun je aan de slag bij werving en selectie bedrijven. In de juridische sector kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een advocatenkantoor. Naast deze specifieke bedrijven, zijn bovengenoemde taken ook uit te voeren bij een organisatie op de specifieke afdeling daarvoor.

HR en juridische functies in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in de regio. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Zoekcriteria
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
IIC Group Investors in Care
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!