Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
Wat is jouw droombaan?

Vind hier de juiste jobs!

All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Wervingsavond Siroopbereiders en Storingsmonteurs

Functieomschrijving

Wervingsavond Siroopbereiders en Storingsmonteurs Refresco Hoensbroek

Heb jij technische affiniteit, een oog voor kwaliteit en ervaring met het instellen en ombouwen van productieapparatuur? Vanwege groei zijn we bij Refresco Hoensbroek op zoek naar meerdere Siroopbereiders / Siroop Operators en Storingsmonteurs die in 3/4/5 ploegen willen werken. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen in de fabriek van Refresco Benelux in Hoensbroek? Kom dan naar de wervingsavond van 20 maart 2018!

Ben jij onze nieuwe collega?

Wil jij je voortdurend blijven ontwikkelen, werken in een van de vijf “state-of-the-art” productielocaties en deel uitmaken van een leuk team? Refresco is de grootste Europese bottelaar en vindt investering in ontwikkeling van groot belang. Als collega bij Refresco Benelux in Hoensbroek mag je werken in een omgeving met de allernieuwste machines en productietechnologieën, waar snelheden van wel 90.000 vullingen per uur behaald kunnen worden.

Ben jij teamgericht, ambitieus en kwaliteitsgericht en word jij nu ook enthousiast van werken met de nieuwste technologieën? Omdat we druk aan het uitbreiden zijn, is Refresco Benelux in Hoensbroek hard op zoek naar nieuwe collega’s.

Siroopbereider / Siroop Operator
: Voor deze functie zoeken we jou als je ervaring hebt met het afwegen en mengen van grondstoffen om zo de beste recepturen te krijgen! Heb jij een VAPRO B of C, enige ervaring en wil je verder leren? Dan is deze functie bij Refresco in Hoensbroek zeker iets voor jou!

Storingsmonteur: Of ben je een geboren techneut met ervaring in het oplossen van electrotechnische en mechanische storingen in een productiebedrijf, en wil je werken met de nieuwste machines? Dan ben jij bij ons bedrijf op je plek!

Wervingsavond

Op 20 maart 2018 zal de wervingsavond voor Siroopbereiders / Siroop Operators en Storingsmonteurs plaatsvinden bij Refresco in Hoensbroek. De avond zal starten om 19.00 met een presentatie over de organisatie Refresco en een presentatie over de dagelijkse werkzaamheden bij Refresco. Uiteindelijk is er een rondleiding in de fabriek waarin jij de kans krijgt om een kijkje te nemen in onze fabriek. Daarnaast organiseren wij "speeddate" sessies zodat jij de gelegenheid krijgt om te laten zien wat je in huis hebt en wat je kan bijdragen aan ons team. Vergeet niet op tijd te komen!

Het programma ziet er ongeveer zo uit:

19:00 - 19:45 Welkom en Presentatie over Refresco
19:45 - 21:45 Rondleiding door fabriek & speeddates
21:45 - 22:00 Afsluiting

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door je CV en korte motivatie te uploaden via de sollicitatielink door te klikken op de Solliciteer button. Meer weten? App Marieke Dings via 06-39221177. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Wie zijn wij?

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco, en daar zijn we trots op! Bij Refresco Benelux vullen we jaarlijks circa 900 miljoen liter eindproducten af in circa 2 miljard verpakkingen. Bij Refresco Benelux houden we ons bezig met het produceren en afvullen van een uitgebreid assortiment aan verpakkingscombinaties die variëren van 100% pure vruchtensappen tot koolzuurhoudende frisdranken en bronwater, verpakt in karton, petflessen, aseptische petflessen, blikjes en glas. Daarbij verzorgen we de industriële productie voor A-merkfabrikanten en voeren we ons eigen merk Wicky en Rodeo.

Refresco Benelux in Hoensbroek is een productieonderneming die een grote verscheidenheid aan dranken produceert in PET flessen, zoals frisdranken, vruchtensappen en mineraalwaters. Deze productielocatie biedt werk aan ca. 120 medewerkers die met hart voor de zaak elke dag werken aan de productie van hoogwaardige dranken en een zeer hoge service naar onze afnemers.

Locatie

Hoensbroek

Opdrachtgever

Refresco Benelux

Publicatiedatum

17.03.2018