Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Verpleegkundige niveau 4

Functieomschrijving

Als verpleegkundige kan je binnen de Zorggroep aan de slag op diverse zorglocaties en-teams in regio Venlo voor verschillende doelgroepen (dementie, somatiek, thuiszorg) voor een divers aantal uren. Bij je sollicitatie geef je zelf je voorkeur aan met betrekking tot de doelgroep, zorglocatie en het aantal uren en wij kijken aan de hand daarvan welke vacante functie passend zou kunnen zijn.

Onder regio Venlo vallen o.a. Reuver, Beesel, Tegelen, Blerick en Venlo!

Functieomschrijving

Als verpleegkundige verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende en verpleegkundige taken. Zo lever je een bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënten in alle facetten. Daarnaast begeleid je cliënten en hou je de individuele zorgplannen actueel. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving. Daarbij pak je alle taken op die in het zorgteam van belang zijn.

Wij vragen

Je bent bereid om vraaggericht te werken en stelt de cliënt centraal in je dienstverlening. Dat wil zeggen dat je de manier van zorg verlenen zo veel mogelijk afstemt op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn omgeving. Je bent een echte teamplayer en ondersteunt je collega's waar nodig. Tevens is het van belang dat je goed zelfstandig werkt en je bewust bent van je eigen verantwoordelijkheden. Daarnaast ben je creatief, kun je goed organiseren en beschik je over goede communicatieve eigenschappen voor de omgang met cliënten en hun naasten en voor de samenwerking met je collega's. Tevens beschik je over:

  • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundige niveau 4;
  • Ben je BIG-geregistreerd als verpleegkundige;
  • Het rijbewijs B als je binnen de thuiszorg aan de slag gaat;
  • Ervaring in de intramurale zorg en kennis van de psychogeriatrische zorg is een pré als je binnen de dementiezorg aan de slag gaat;
  • Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Binnen De Zorggroep hebben we op allerlei gebieden te maken met veranderende zorg en dienstverlening. We verwachten dan ook van je dat je kunt omgaan met deze veranderende omstandigheden en dat je openstaat voor en een actieve bijdrage levert aan nieuwe ontwikkelingen.

Dienstverband

Dienstverband is verschillend per functie. Het aantal werkuren per week varieert per vacante functie.

Werktijden

Werktijden gaan in overleg.

Salaris

Als verpleegkundige niveau 4 word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 45, met een salaris van maximaal € 3.032,60 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Daarnaast kent De Zorggroep een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.

Aanvullende informatie

Geïnteresseerd om als verpleegkundige aan de slag te gaan binnen de Zorggroep? Laat ons dan nu weten middels het sollicitatieformulier op onze website wat jouw wensen zijn qua zorglocatie, doelgroep (dementie, somatiek, thuiszorg) en het aantal gewenste werkuren. Indien er in het sollicitatieformulier geen keuzeopties worden getoond, geef dan in het vakje 'opmerkingen' aan waar je voorkeur qua doelgroep en zorglocatie naar uitgaat. Omdat er diverse functies vacant zijn, kijken wij welke vacature(s) passend kunnen zijn. Nadat wij een sollicitatie selectie maken op harde criteria, nemen wij telefonisch contact op met iedere geschikte kandidaat om de aangegeven wensen en vacante functies te bespreken.

Informatie

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sandra Spijkerman (06-22384596).

Locatie

Venlo

Opdrachtgever

De Zorggroep

Publicatiedatum

13.07.2017