Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Teamleider

Functieomschrijving

Teamleider
voor wijkteam Stramproy-Hunsel en Heythuysen

Thuiszorg Land van Horne

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen / Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies: Staf / Management
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 32 uur gemiddeld per week
Opleidingsniveau: MBO niv 4 | NLQF 4 / HBO Bachelor | NLQF 6 / HBO+ | NLQF 7

Functieomschrijving

Je geeft, binnen de vastgestelde beleidskaders, leiding aan de medewerkers van drie wijkteams nl. thuiszorg regio Stramproy-Hunsel (wijkverpleging) en het wijkteam Heythuysen dat voornamelijk in het woonzorgcomplex St. Charles Heythuysen actief is,. Hierbij houd je balans tussen mensgericht en zakelijkheid. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve organisatie en optimale kwaliteit van zorg- en dienstverlening aan cliënten volgens de visie van de stichting.
Je bouwt aan een cultuur waarin iedere medewerker zich verantwoordelijk voelt voor het eigen resultaat in nauw samenspel met alle collega’s in het eigen wijkteam en daarbuiten. Je coacht, inspireert, geeft aandacht en vertrouwen aan de medewerkers, zorgt voor voortgang, laat ruimte en zet hiermee medewerkers in hun kracht om zich verder te ontwikkelen en professionaliseren. Hierbij werk je nauw samen met wijkverpleegkundigen.
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid. Je zorgt voor een verantwoord gebruik van de aan de werkeenheid toegekende budgetten. Je participeert in overlegsituaties en werk-/projectgroepen binnen de stichting vanuit je deskundigheid.

Wij vragen

Je hebt bij voorkeur een HBO-V opleiding tot (wijk)verpleegkundige, maar minimaal een MBO-4 opleiding op het gebied van verpleging. Beiden opleidingen aangevuld met een managementopleiding op HBO-niveau. Je hebt ervaring op het gebied van coachend leidinggeven. Je hebt een stevige basis in de zorg, maar bent ook in staat buiten de kaders te denken. Eisen worden gesteld aan sociale vaardigheden, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en besluitvaardigheid. Je bent samenwerkingsgericht op stichtingsniveau.

Dienstverband

Wij bieden je een interessante functie met diverse uitdagingen. Je krijgt vooralsnog een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden voor de duur van een jaar. De intentie is om je hierna een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te bieden binnen de Stichting Land van Horne. Interne kandidaten met een contract voor onbepaalde tijd behouden hun contract voor onbepaalde tijd.

Werktijden

Volgens rooster.

Salaris

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, salariëring conform FWG schaal 55. Stichting Land van Horne biedt een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fitnessregeling, een fietsplan, fiscale regeling reiskosten, collectieve verzekeringen, aanschaf van een computer, smart-phone of I-pad en financiering scholing.

Informatie

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met mevrouw drs. M. Engel, directeur Zorg & Dienstverlening, T. (0495) 45 64 95 of T 06 43 02 69 43.

Past de functie helemaal bij jou? Solliciteer dan direct via onze website: www.landvanhorne.nl

Locatie

Stramproy-Hunsel

Opdrachtgever

Land van Horne

Publicatiedatum

16.02.2018