Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Supervisor Machines

Functieomschrijving

Supervisor Machines

Functieomschrijving

Ben jij de zelfsturende en energieke supervisor die productieverbeteringen aandraagt?

Jouw uitdaging als Supervisor

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het leiden van de dagelijkse productie van de Niagara assemblagelijn. Continous improvement staat met hoofdletters geschreven in deze rol.
Je wordt uitgedaagd om mee te denken hoe we de huidige activiteiten en processen kunnen vernieuwen en naar een hoger plan te tillen. Deze verbeteringen voer je uit met het team door leading by example, volgens de Kaizen methode.

Je bent in staat de kartrekkersrol in te vullen in multidisciplinaire projecten. Daarnaast zul je een team van ca. 30 operators aansturen in een agile omgeving. Met jouw sterke sociale vaardigheden weet je jouw team te coachen en te motiveren om afspraken en doelstellingen te behalen. Jij maakt de bezettingsplanning, bewaakt de continuïteit en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je neemt initiatief en bent zelfsturens. Problemen pak je op, stem je af met de betrokken partijen en je komt met een juiste oplossing.

Met jouw sterk organiserend vermogen en gestructureerde wijze van werken weet je een soepel lopende operatie neer te zetten. Je voorziet problemen tijdig en stemt deze af met verschillende Team Coaches binnen R&D, productie of logistiek

Ook lever je een belangrijke en productieve bijdrage aan het verbeteren en harmoniseren van (operationele) processen. Je bent kritisch, signaleert verbeterpunten en vertaalt deze naar slimme voorstellen. Deze stem je af met jouw collega’s en zorgt ervoor dat deze vervolgens succesvol worden geïmplementeerd.

Standplaats voor deze positie is Venlo. Je rapporteert aan de Operations Director Manufacturing.

Naar wie zijn we op zoek?

 • Je hebt een afgeronde Bachelor opleiding, bij voorkeur Industrial Engineering, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar
 • Daarnaast heb je 5-7 jaar aantoonbare werkervaring binnen een high-tech omgeving
 • Kennis van Kaizen en Lean Manufactruring heeft een sterke voorkeur
 • Je bent sterk in het coachen van collega’s en samenwerken, weet je de juiste prioriteiten te stellen, bent standvastig en je werkt precies en gestructureerd
 • Je bent een teamplayer, zelfsturend, kritisch en proactief in het aandragen van verbeteringen en veranderingen
 • Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een baan in een internationale organisatie waar je kans krijgt een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en industrialisatie van nieuwe inkt soorten. Veranderende eisen van markten en klanten vragen om andere producten, en wij dagen jou uit om voor onze nieuwe technologieën en producten slimme productie equipment en processen neer te zetten

Naast een inhoudelijk uitdagende baan bieden we je onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden;

 • Marktconform salaris
 • 38 verlofdagen
 • Smartphone en laptop
 • Reiskostenvergoeding woon-werk
 • Vaste 13e maand en vakantievergoeding
 • Collectieve pensioenregeling en verzekeringen (bv. ziektekosten)

Interesse?

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Martijn Kempen, Recruiter, T +31 (0)6 4224 6342.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden​ : Vacature, Fulltime, Venlo, CI specialist, Productie coordinator.

Locatie

Venlo

Opdrachtgever

OCE

Publicatiedatum

13.11.2017