Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Schoonmaakmedewerker

Functieomschrijving

Schoonmaakmedewerker - Flexmedewerker

In heel Limburg zoeken wij een nieuwe collega voor de schoonmaak van diverse panden voor 32 uur per week in de ochtend, middag of avond. Je werkt op maandag tot en met vrijdag.
Je werktijden zijn wisselend en je wordt flexibel ingezet in de regio.

Je verricht verschillende werkzaamheden, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, enz. Dat doe je volgens een programma waarin precies staat beschreven wat je moet doen, hoe en wanneer. Je werkt meestal onder leiding van een meewerkend voorman/-vrouw die je alle kneepjes van het vak bijbrengt.

Natuurlijk heb je ook veel contact met je directe collega’s. Je krijgt een opleiding als je in dienst komt, waarbij je alles leert over de diverse materialen en technieken en hoe je die het beste kunt gebruiken.

Ambitieer jij een leidinggevende functie?
Vindt je het leuk om een uitdagende baan te hebben waarbij je flexibel inzetbaar bent?
Je krijgt een auto en telefoon van CSU!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct op deze functie via onderstaande button!

Over CSU

Met 12.000 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland. We willen een bedrijf zijn waar medewerkers graag blijven werken en klanten graag klant blijven. Daarom bieden we een diversiteit aan diensten, besteden we aandacht aan kwaliteit en werken we op een manier die goed is voor mensen en milieu.

Bedrijfscultuur

CSU is een mensenbedrijf. We stellen onze medewerkers centraal. Zij vormen het belangrijkste kapitaal van onze organisatie. Het mensenbeleid van CSU richt zich dan ook op het vinden, motiveren, tevreden stellen en gezond houden van medewerkers. Dat betekent dat we je omringen met optimale zorg, perspectief bieden en veel aandacht besteden aan zaken als veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Zó behouden we onze mensen èn hun vakmanschap.

Locatie

Limburg

Opdrachtgever

CSU Cleaning Services

Publicatiedatum

13.09.2017