Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

OK planner

Functieomschrijving

OK planner Algemene Chirurgie

Afdeling: Algemene Chirurgie

Over deze afdeling

De medische afdeling Algemene Chirurgie maakt deel uit van de RVE Operatieve Geneeskunde. Binnen de afdeling Algemene Chirurgie wordt aan de speerpunten patiëntenzorg, onderzoek, opleiding en onderwijs inhoud gegeven door diverse specialisten, onderzoekers en arts-assistenten. Je werkt in het team secretariaat samen met 7 andere collega's.

Functieomschrijving

Als OK-planner werk je functioneel onder leiding van de medisch planner en ontvang je hiërarchisch leiding van het medisch afdelingshoofd.
Je maakt de planning van operaties en opnames voor de afdeling, stemt deze af en beheert en volgt deze. Hierbij dien je rekening te houden met de beschikbare capaciteiten zoals operatiekamers, specialisten, verpleegkundig personeel, preoperatieve screening en omstandigheden zoals o.a. wachtlijsten, urgentiegraad en spreekurenindeling. Je signaleert afwijkingen en informeert aandachthouders, medische OK-coördinator en de kliniek daarover. Tevens bereidt je voor, registreert, controleert en verwerkt patiënten-, operatie- en productiegegevens inclusief de bron- en verrichtingen registratie en verzorg je de operationele stuurinformatie over de productie. Je adviseert over relevante ontwikkelingen, die van belang zijn voor het voeren van een adequaat beleid m.b.t. planning en het verstrekken van informatie. Daarbij dient de roosterplanning van medisch specialisten bijgehouden te worden in het programma med-space.

Functievereisten

Je beschikt over een HBO-werk- en denkniveau met relevante vakkennis binnen de gezondheidszorg. Kennis van medische terminologie. Werkervaring met en kennis van SAP, Med Space en OK-planning. Je hebt ruime ervaring en affiniteit met planningen, informatievoorziening en geautomatiseerde gegevensverwerking en het beheren van een administratie. Je beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden en hebt een zelfstandige en initiërende werkhouding.
Stressbestendigheid en accuratesse zijn noodzakelijke eigenschappen. Kandidaten dienen in staat te zijn zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Aanstelling

Het betreft een vaste aanstelling van gemiddeld 32 uur per week, met een proeftijd van één jaar conform art. 2.4.1 van de Cao umc.

Arbeidsvoorwaarden

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering
  • Goede pensioenvoorziening
  • Collectieve ziektekostenverzekering
  • Cao a la Carte
  • Persoonlijk (ontwikkelings-)budget

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.996,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A07 van de Cao umc. Afhankelijk van de afdelingsontwikkelingen, opleiding en ervaring kan een ontwikkeltraject naar de OK planners schaal A08 functie tot de mogelijkheden behoren.

Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Sollicitatiemogelijkheden

Wij verzoeken u, vóór 19 december 2017, digitaal te solliciteren via deze website door gebruik te maken van de "solliciteren" knop.

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Maastricht

Opdrachtgever

MUMC+

Publicatiedatum

06.12.2017