Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Medewerker Huur en Beheer

Functieomschrijving

Daelmans Vastgoed zoekt een enthousiaste collega voor onze afdeling Huur & Beheer. Heb jij een afgeronde HBO diploma, minimaal twee jaar werkervaring en wil je aan de slag binnen de vastgoedsector?

Vacature: Medewerker Huur en Beheer

Fulltime, Maastricht

Wat ga je doen:

Wij zoeken een collega voor onze afdeling huur en beheer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van diverse projecten op het gebied van huurderszaken. Je wordt gebeld door huurders met uiteenlopende vragen en verzoeken. Vragen over bijvoorbeeld de verhuur van woningen, onderhoud, projecten, overlast, huurbetaling en afrekeningen stook- en servicekosten. Deze vragen dien je of zelf af te handelen of door te geven aan de juiste afdeling. Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is hiervoor dan ook erg belangrijk. Daarnaast dien je assertief, standvastig en stressbestendig te zijn.

Het opstellen van afrekening stook- en servicekosten voor de projecten welke jij beheert behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Een goede kennis van Excel en Word is hiervoor onontbeerlijk. Aangezien je ook inkomende facturen en bankmutaties dient te verwerken is kennis van financiële pakketten (bijv. Microsoft Dynamics NAV / Dynamics Empire) en een uitstekend financieel inzicht vanzelfsprekend.

Verder adviseer je omtrent de ontwikkelingen binnen de projecten (kengetallen) en stel je samen met de collega’s van jouw afdeling diverse rapportages en afdelingsinformatie op welke je verder analyseert. Waar nodig neem je deel aan diverse werkgroepen en lever je een bijdrage aan de verbetering van de werkprocessen.

Ben jij onze nieuwe fulltime collega die:

  • Een bevlogen all-rounder is, met minimaal een afgeronde HBO opleiding (bijv BE, accountancy) met minstens twee jaar werkervaring.
  • Affiniteit heeft met financiële vraagstukken en op basis van analyses zelf conclusies kan trekken.
  • Ambitieus en een initiatiefnemende teamplayer is die zijn/haar afdeling naar een hoger niveau kan tillen.
  • Die enthousiast de schouders zet onder alle voorkomende administratieve taken op de afdeling
  • Affiniteit met vastgoed is een pré

Wat hebben wij je te bieden:

  • Een prettige werksfeer waarin ontwikkelen van jezelf én je afdeling centraal staat.
  • Een functie waarbinnen je zelf verantwoordelijkheid hebt over verschillende vastgoedprojecten op het gebied van huurzaken.
  • Uitstekende marktconforme arbeidsvoorwaarden zoals salaris en het volgen van opleidingen.

Over Daelmans Vastgoed:

Daelmans Vastgoed is als familiebedrijf sinds 1982 actief in vastgoed. Met objecten in Nederland, België en Duitsland - woningen, winkels, kantoren – zijn we één van de grotere particuliere beleggers van dit land. Als familiebedrijf zijn we slagvaardig, eigenzinnig en persoonlijk geëngageerd: respect voor gebouwen en huurders is bij ons een groot goed. Alle disciplines die nodig zijn voor het beheer en de uitbreiding van onze portefeuille, hebben we in eigen huis. Van aan- en verkoop tot administratie en technisch beheer.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en motivatie via de 'Solliciteer' button! De 1e gespreksronde vindt plaats op donderdag 8 juni te Maastricht en de eventuele 2e gespreksronde op woensdag 14 juni.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Har Stassen via 0652008343.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Maastricht

Opdrachtgever

Daelmans Vastgoed

Publicatiedatum

17.05.2017