Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Manager Bedrijfsvoering

Functieomschrijving

MANAGER BEDRIJFSVOERING

voor 36 uur per week (1,0 fte)

Profiel

Voor de nieuw aan te stellen Manager Bedrijfsvoering zoeken wij iemand die in staat is strategisch/tactisch beleid te ontwikkelen voor de organisatie. Een verbinder, die de samenwerking binnen en tussen de afdelingen, maar ook bedrijfsvoering met het primaire proces verder kan optimaliseren. Een inspirerende, ondernemende leider, die de afdelingen mee kan nemen en de medewerkers zal stimuleren veranderingen door te voeren en voortdurend te leren. En dus een coach, die de medewerkers uit kan dagen, scherp houdt en in staat is medewerkers te laten ontwikkelen.
Daarbij heeft de Manager Bedrijfsvoering een sterke focus op het onderhouden en aangaan van externe contacten, zoals ministeries, gemeenten, zorgverzekeraars en partners in de GGZ.
Tot slot een stevige, nieuwsgierige tactisch/strategische sparringpartner voor de directeur. De Manager Bedrijfsvoering vormt samen met de Manager Zorg het managementteam en rapporteert aan de directie.

Verwachting

  • U bent een ervaren manager.
  • U heeft kennis van bedrijfskunde en management op WO-niveau en affiniteit met de zorg.
  • U heeft kennis van strategie en besluitvorming in een politiek-bestuurlijke omgeving, van managementtechnieken, (product- en dienst) ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering en verandermanagement.
  • U bent in staat binnen de kaders van de centraal vastgestelde strategie van de organisatie te werken.
  • U beschikt over uitstekende sociale en uitdrukkingsvaardigheden.
  • U bent in staat ontwikkelingen die van invloed zijn op de bedrijfsvoering van zorgorganisaties te signaleren, alsmede te sturen op de doelstellingen van de bedrijfsvoering en het beheer van middelen.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie in ontwikkeling. Een rol waarbij ruimte is voor vernieuwing en intitiatief, kortom ondernemerschap. En dat in een speelveld van zorg, maatschappelijke betrokkenheid en input vanuit de politiek. Vanuit onze locatie in Heerlen bent u werkzaam in Zuid-Limburg.
Wij bieden u een salaris in functiegroep 70 (minimaal € 3.902,- en maximaal € 6.090,-) en een rechtspositie conform de CAO GGZ en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en solliciteren

Ga voor meer informatie over Mondriaan naar www.mondriaan.eu . Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Pauline Smeets, directeur Mondriaan Volwassenenzorg op
088 – 5066969. Een referentiecheck en een assessment maken deel uit van de procedure.

Reacties uiterlijk tot en met 2 februari 2018 via onderstaande link:
https://www.mondriaan.eu/nl/vacatures/manager-bedrijfsvoering

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Heerlen

Opdrachtgever

Mondriaan

Publicatiedatum

12.01.2018