Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Kinderverpleegkundige

Functieomschrijving

Bij Adelante in Valkenburg a/d Geul komen kinderen en jongeren voor revalidatie, speciaal onderwijs, opvang of woontraining. Adelante biedt professionele zorg- en hulpverlening aan kinderen/jongeren met een lichamelijke, meervoudige en/of zintuiglijke beperking. De hulpvraag van het kind neemt hierbij een centrale plaats in. Onder het motto Eén kind, één plan worden het onderwijsprogramma, de revalidatie(dag)behandeling, wonen met zorg en ambulante begeleidingsvragen op elkaar afgestemd. Een evenwichtig samenspel tussen behandelaars, onderwijzend personeel, en ouders is hierbij essentieel.

Adelante in Valkenburg heeft een mytylschool die voorziet in speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs, transitie (arbeidsoriëntatie) en ambulante begeleiding.

Voor de klinische kinderrevalidatie afdeling en voor de afdeling verpleegkundig kinderzorghuis in Valkenburg a/d Geul zijn wij voor gemiddeld 24 uur per week op zoek naar een:

Kinderverpleegkundige

Functie
Als kinderverpleegkundige verleen je hoogwaardige intensieve verpleegkundige zorg aan kinderen/jongeren met een lichamelijk en/of verstandelijke handicap of chronische ziekte.  Deze kinderen/jongeren variëren in de leeftijd van 0-18 jaar. Je stelt gerichte behandelplannen op, voert deze uit en evalueert systematisch de verpleegkundige zorg en stelt deze waar nodig bij.  Je ziet toe op het (ortho)pedagogische, psychische en fysieke welzijn, signaleert en rapporteert lichamelijk, psychische en sociale veranderingen. Daarnaast geef je adviezen en instructies ten aanzien van ontwikkelingsstimulering, pedagogische- en verpleegactiviteiten. Je denkt mee in toekomstige veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van de kindzorg. Je geeft voorlichting en advies aan je collega's binnen het team. Vanuit je professionele verantwoordelijkheid doe je voorstellen binnen het team op het gebied van kwaliteitsbewaking, -beheersing en ?"bevordering door verbetering of ontwikkeling van werkwijzen, standaarden, procedures en deskundigheidsbevordering. 

Wij vragen
Je bent in het bezit van het diploma A-verpleegkundige of HBO-V en daarbij ben je BIG geregistreerd als kinderverpleegkundige. Als je niet geregistreerd bent als kinderverpleegkundige heb je in ieder geval ruime ervaring in de kinderzorg en ben je bereid de opleiding van kinderverpleegkundige op termijn te gaan volgen. Daarnaast heb je kennis en vaardigheid in het begeleiden van kinderen/jongeren met een lichamelijk en/of verstandelijke handicap of chronische ziekte. Je hebt hierbij pedagogische kennis in de omgang met kinderen van diverse leeftijdscategorieën. Omdat je jongeren en hun gezin coacht, zijn sociale vaardigheden essentieel en weet je hen tactvol te motiveren, instrueren en waar nodig te corrigeren. Vanzelfsprekend beschik  je hierbij over uitstekende communicatieve vaardigheden en heb je een ondernemende, collegiale en inspirerende werkhouding. Daarnaast ben je gedreven persoon en een voorbeeld voor je collega's. Je hebt ervaring in het coördineren van zorg en kunt ook goed samenwerken met collega's en andere disciplines.

Wij bieden 
Het salaris wordt afhankelijk van je diploma en ervaring afgeleid van FWG 45 of FWG 50 en bedraagt, tussen de € 29.343,00 en € 47.755,00 per jaar op basis van een full-time dienstverband, incl. vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%).

Verder bieden wij een modern pakket aan secundaire voorwaarden waaronder een uitstekende pensioenvoorziening en de mogelijkheid om de flexibele arbeidsvoorwaarden zelf vast te stellen. Hiermee kun je fiscaal gunstig deel nemen aan diverse regelingen of om je arbeidsvoorwaarden zo optimaal mogelijk af te stemmen op je eigen privé situatie.

Op onze locatie Hoensbroek vind je een professioneel (eigen) kinderdagverblijf.

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Over Adelante
Adelante is een vanuit Limburg opererende zorggroep voor algemeen specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie met locaties in Hoensbroek, Valkenburg a/d Geul, Heerlen, Maastricht, Sittard-Geleen, Roermond, Venlo-Blerick, Venlo, Venray en Eindhoven. Daarnaast is Adelante actief in de poliklinieken van de ziekenhuizen; Maastricht UMC+, Zuyderland en VieCuri Medisch Centrum.
Ruim 1100 professionals ondersteunen volwassenen en kinderen die kampen met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval.

Adelante werkt volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij de diagnostiek, behandeling en advies zich naast de somatische aspecten ook richten op de psychologische en maatschappelijke aspecten zoals werk, gezin, sociale contacten, hobby's en onderwijs. Adelante richt zich dus niet op de beperking maar op de mogelijkheden: wat kan er nog wèl!

Het Adelante kenniscentrum werkt op basis van zelfstandig en gericht beleid aan wetenschappelijk onderzoek, innovatie, onderwijs, opleiding en kennisoverdracht. De onlangs opgerichte Adelante Academie vertaalt de ‘best practices” uit onze zorg en zorgvernieuwing in een gericht curriculum voor onze professionals en voor professionals van andere zorginstellingen in Nederland.

Ons motto: haal het beste uit jezelf! 

Informatie
Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Dominique Huveneers  (045-5282709) en voor inlichtingen omtrent de arbeidsvoorwaarden met het hr servicebureau (045-5282032).

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor deze functie een verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Algemene informatie over Adelante: www.adelante-zorggroep.nl 

Solliciteren   

Indien deze functie je aanspreekt reageer dan vóór 25 oktober a.s. via de functieknop solliciteren en vul het sollicitatieformulier in.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Locatie

Zuid-Limburg

Opdrachtgever

Adelante zorggroep

Publicatiedatum

11.10.2017