Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Ergotherapeut

Functieomschrijving

Adelante biedt medisch specialistische revalidatie voor volwassenen en kinderen zowel in Hoensbroek en Valkenburg a/d Geul als vanuit drie ziekenhuislocaties bij Maastricht UMC+, VieCuri Medisch Centrum locaties Venlo en Venray en Zuyderland locatie Heerlen. In Heerlen gaat het om een nauwe samenwerking. In Maastricht en Venlo/Venray zijn de afdelingen revalidatiegeneeskunde onderdeel van Adelante. Cliënten profiteren op deze manier in heel Limburg van de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij huis.

Voor onze locatie de Ulingshof in Venlo zijn wij per 1 januari 2018 voor gemiddeld 18 uur per week op zoek naar een:

Ergotherapeut

Functie
De functie richt zich op het verrichten van ergotherapeutisch onderzoek, behandeling en begeleiding van kinderen/jongeren met een handicap, waarbij ook de persoonlijke omgeving van de cliënt betrokken wordt. Hierbij toets en evalueer je de resultaten van je behandelingen en zorg je voor rapportages. Daarnaast draag je mede zorg voor de dagelijkse organisatorische gang van zaken.

Wij vragen
Je hebt een afgeronde HBO opleiding ergotherapie, een AGB code bij indiensttreding en je bent ingeschreven in het kwaliteitsregister. Bij voorkeur heb je ervaring in de behandeling van kinderen en jongeren met een handicap. Ervaring op gebied van extramurale ergotherapie is een pre als ook ervaring op het gebied van diagnostiek (testen).

Je houding is klantvriendelijk en je bent sociaal vaardig zowel in de contacten met kinderen/jongeren en hun systeem, hun vertegenwoordigers alsook met je collega ‘s. Je staat stevig in je schoenen. Je kunt in een behandelruimte, waar meerdere collegae werkzaam zijn, zowel voor jezelf als voor de kinderen/jongeren, de rust bewaren en gefocust werken. Je kunt een actieve bijdrage leveren aan de innovatie van de zorg (processen).

Ben jij een dynamisch type en flexibel? Neem je daarnaast ook graag initiatief? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren.

Wij bieden   
Het salaris wordt afgeleid van FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen de € 36.565,- en € 53.756,- per jaar op basis van een full-time dienstverband, incl. vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%).

Verder bieden wij een modern pakket aan secundaire voorwaarden waaronder een uitstekende pensioenvoorziening en de mogelijkheid om de flexibele arbeidsvoorwaarden zelf vast te stellen. Hiermee kun je fiscaal gunstig deel nemen aan diverse regelingen of om je arbeidsvoorwaarden zo optimaal mogelijk af te stemmen op je eigen privé situatie.

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 16 uur per week. Je werkt echter gemiddeld 18 uur per week, waardoor je 2 uur per week verlof opbouwt.

Over Adelante
Adelante is een vanuit Limburg opererende zorggroep voor algemeen specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie met locaties in Hoensbroek, Valkenburg a/d Geul, Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Sittard-Geleen, Roermond, Venlo-Blerick, Venlo, Venray en Eindhoven. Daarnaast is Adelante actief in de poliklinieken van de ziekenhuizen azM/Maastricht UMC+, Zuyderland en het VieCuri Medisch Centrum.
Ruim 1100 professionals ondersteunen volwassenen en kinderen die kampen met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval.

Adelante werkt volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij de diagnostiek, behandeling en advies zich naast de somatische aspecten ook richten op de psychologische en maatschappelijke aspecten zoals werk, gezin, sociale contacten, hobby's en onderwijs. Adelante richt zich dus niet op de beperking maar op de mogelijkheden: wat kan er nog wèl!

Het Adelante kenniscentrum werkt op basis van zelfstandig en gericht beleid aan wetenschappelijk onderzoek, innovatie, onderwijs, opleiding en kennisoverdracht. De onlangs opgerichte Adelante Academie vertaalt de ‘best practices” uit onze zorg en zorgvernieuwing in een gericht curriculum voor onze professionals en voor professionals van andere zorginstellingen in Nederland.

Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Informatie
Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Anke Probst (045-528 3435) en voor inlichtingen omtrent de arbeidsvoorwaarden met het hr servicebureau (045-5282032).

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor deze functie een verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

De gesprekken vinden plaats op vrijdag 1 december 2017.

Solliciteren   
Indien deze functie je aanspreekt reageer dan vóór 28 november a.s. via de functieknop solliciteren en vul het sollicitatieformulier in.

In het kader van inclusief werkgeverschap besteedt Adelante ook aandacht aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Adelante streeft ernaar om mensen met een (zintuiglijke) beperking op te nemen in het reguliere arbeidsproces. Daarom worden zij met nadruk gevraagd om op deze advertentie te reageren. Bij gelijke geschiktheid worden kandidaten uit deze doelgroep met voorrang benoemd.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

 

 

Locatie

Zuid-Limburg

Opdrachtgever

Adelante zorggroep

Publicatiedatum

14.11.2017