Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
Wat is jouw droombaan?

Vind hier de juiste jobs!

All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Docent Verpleegkunde

Functieomschrijving

Wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten op school en tijdens de beroepspraktijkvorming begeleiden?

Wat ga je doen als docent verpleegkunde?

Je komt te werken bij de opleiding Verpleegkunde van de onderwijssector Zorg en Welzijn, locatie Kerkeveldlaan. Als docent verpleegkunde help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis en vaardigheden over alles wat te maken heeft met verpleegkunde. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 3 en 4. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijs.

Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met minimaal een afgeronde hbo bachelor, bij voorkeur een 2e graad onderwijsbevoegdheid

En verder heb je:

  • praktijkervaring op verpleegkundig gebied;
  • werkervaring in een klinische setting;
  • deskundigheid op het gebied van anatomie & pathologie;
  • sterke affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs en de zorgsector;
  • vaardigheid in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken, en kun je op gevorderd niveau kennis en kunde overdragen.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod

Wij bieden in eerste instantie een tijdelijk contract tot en met 31-12-2018. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Omvang

0,5 fte.

Aantal werkdagen

3.

Standplaats

Roermond, Kerkeveldlaan.

Startdatum

Zo spoedig mogelijk.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Raymond Vaessen, teammanager, via telefoonnummer 06 – 107 857 87.
Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Benieuwd geworden naar hoe het is om bij Gilde Opleidingen te werken? Lees dan meer over werken bij Gilde Opleidingen via: https://werkenbijgildeopleidingen.nl/

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 26 maart 2018 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats in week 14.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Roermond

Opdrachtgever

Gilde Opleidingen

Publicatiedatum

16.03.2018