Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Docent Nederlands 1e graad

Functieomschrijving

Nederlands 1e graad 1 fte

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

Blariacumcollege

Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium.
Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt.
Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

Functie-informatie

Voor het nieuwe schooljaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar een bevoegd docent Nederlands 1e graad voor ongeveer 1,0 fte. Studenten die binnen afzienbare tijd afstuderen worden ook uitgenodigd om te solliciteren. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in bovenbouw klas(sen) van HAVO/VWO.

Inschaling van de docentenfunctie vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring. Inschaling in LD (max € 5.279,-- bruto bij een fulltime betrekking) behoort tot de mogelijkheden.

Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent.

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Iris Keij, teamleider, via telefoonnummer 06-46646808 of via e-mail: ikeij@ogvo.nl

Algemeen

De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina.
De sluitingsdatum van de vacature is 7 mei 2017. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.
Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.

Locatie

Venlo

Opdrachtgever

Onderwijsgemeenschap Venlo e.o.

Publicatiedatum

20.04.2017