/_images_upload/_tn_8095744c4002bd7e.jpg
Ook tijdens de Carnaval volop kansen!
Vind hier alle Horeca vacatures!
/_images_upload/_tn_134606c470b5d8bb.jpg
Na ontspanning weer focus op carrière!
Vind hier de juiste vacatures!
/_images_upload/_tn_fda4562f2fb743f3.jpg
Klaar voor de volgende stap?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
/_images_upload/_tn_775216ef680528c7.jpg
Snel zoeken

Data-gedreven Quality Engineer

Functieomschrijving

Ben jij een Quality Engineer (QA/QC) met aantoonbare ervaring binnen een productieomgeving? Ben je een echte netwerker met sterke projectmanagementvaardigheden? En zie jij het als een uitdaging om met behulp van vooruitstrevende data analyses vernieuwende resultaten neer te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Data-gedreven Quality Engineer

Spin in het web, verantwoordelijk voor de kwaliteit van eindproducten


Jouw baan

Je werkt aan een verscheidenheid van kwaliteitsvraagstukken rondom Consumables en Expandables (zoals inkten, fotogeleiders en printheads) van industrialisatie tot en met reguliere productie. Met jouw focus op data analyse en vernieuwing zet je vooruitstrevende oplossingen neer waarmee je de business laat accelereren.

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken en beheersen van de kwaliteit van onze producten en daaraan verbonden processen. Jouw inhoudelijke kennis, gedrevenheid en uitstekende netwerkvaardigheden maken je een sterke gesprekpartner voor externe leveranciers en voor veel verschillende interne stakeholders, zoals productie, service-organisatie en productontwikkeling (R&D).

Je verricht (data) analyses, risico inventarisaties, onderzoekt klachten en verzorgt klachtenafhandeling. Met jouw analyses en uitkomsten weet je anderen te inspireren en te overtuigen. Je vertaalt de uitkomsten naar verbeterprojecten. In de rol van projectleider realiseer je samen met betrokken partijen vernieuwende oplossingen en verbeteringen. Verder spreek je met leveranciers performancerapportages af en verricht je audits. Je hebt een sturende rol, neemt beslissingen en zorgt voor snelle en vernieuwende oplossingen.

Standplaats van deze positie is Venlo, en je rapporteert aan de Quality Manager Consumables.


Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een baan in een internationale high-tech omgeving met een diversiteit aan grondstoffen, eindproducten en toeleveranciers met een wereldwijde scope. Bij de ontwikkeling van nieuwe en bestaande producten ben jij verantwoordelijk voor de borgingsstrategie en is het jouw uitdaging om succesvolle kwaliteitsborging te realiseren voor producten van de toekomst.

Een veelzijdige baan met veel eigen verantwoordelijkheid waar je investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling. Innovatie, ondernemend en vernieuwend bezig zijn én samenwerken met veel collega’s en externe partijen is waar je naar op zoek bent. Tegelijkertijd investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling door coaching-on-the-job en relevante opleidingen.

Naast jouw vaste inkomen - afhankelijk van kennis en ervaring tussen de 50-60K per jaar - ontvang je de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Vaste 13e maand en vakantietoeslag
 • 38 verlofdagen
 • Flexibele werktijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding woon-werk
 • Telefoon
 • Laptop
 • Collectieve pensioenregeling en verzekeringen (bv. ziektekosten)


Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Technische Natuurkunde/Fysica, Elektrotechniek, of vergelijkbaar
 • Je hebt 7 tot 10 jaar aantoonbare werkervaring met kwaliteitsverbetering en complexe kwaliteitsvraagstukken in een productieomgeving
 • Aantoonbaar ervaring op het vlak van data-analyse, verrichten van onderzoek is een eis
 • Sterke projectmanagementvaardigheden, bijvoorbeeld Greenbelt of Blackbelt Six Sigma gecertificeerd
 • Je bent een ondernemende en enthousiaste netwerker, sterk in het onderhouden van contact met veel verschillende interne en externe klanten en bent vooral een volwaardige gesprekspartner voor al deze partijen
 • Je beschikt over een analytisch en kritisch denkvermogen, goed zakelijk inzicht, bent initiatiefrijk, gedreven om resultaten neer te zetten en organisatiesensitief
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een eis


Over de afdeling

Manufacturing is verantwoordelijk voor een efficiënte industrialisatie, productie en distributie van Océ printsystemen. De afdeling Quality Assurance heeft hierin een cruciale rol door de kwaliteit te borgen van onderdeel en product voortbrengingsprocessen zowel intern als bij onze leveranciers.


Over Océ

Océ is een van de grootste leveranciers wereldwijd op het gebied van document management en printen voor professionals. In 2010 sloot Océ zich aan bij de Canon groep met de hoofdvestiging in Tokio, Japan, waardoor ’s werelds grootste leverancier in de printsector ontstond. Océ bevindt zich in Venlo, waar het grootste gedeelte van de Research & Development, Manufacturing en Logistics plaatsvindt. Océ heeft innovatiecentra in negen verschillende landen wereldwijd, waar meer dan 4000 professionals werken.


Kom eens langs!

Spreekt dit je aan en zou je graag eerst eens wat meer willen zien van onze afdeling, projecten of jouw toekomstige collega’s? Met veel plezier laten we je kennis maken met de wereld van printen en productontwikkeling. Bel met de afdeling Recruitment T 077-359 6000 en we prikken een datum!


Wil je meteen solliciteren om in aanmerking komen voor deze baan?

Wij ontvangen graag in het jouw motivatie en CV. Ook vragen we je de cijferlijsten van jouw meest recente opleiding mee te sturen via de 'Solliciteer' button op deze pagina. Na ontvangst van jouw sollicitatie streven we ernaar je binnen 2 weken verder te kunnen informeren.

Andere vragen?

Mocht je andere vragen hebben of meer informatie wensen neem dan contact op met Judith Schörgers, Recruiter, T +31 (0)77 359 2797.

Locatie

Venlo

Opdrachtgever

OCE

Publicatiedatum

08.02.2017

Banenrijklimburg.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.