Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Commercieel Medewerker

Functieomschrijving

Commercieel medewerkers (m/v)

Wij zijn op zoek naar fulltime commercieel medewerkers (m/v) voor onze vestiging in Heerlen/Maastricht. In deze veelzijdige functie ben je “ondernemer in loondienst”. Centraal staat het onderhouden van contacten met bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het resultaat in jouw filiaal, dus omzet, marge en nettoresultaat. Door middel van directe verkoop aan de professionele afnemer vanuit het zelfbedieningsafhaalmagazijn zorg jij ervoor dat jouw klant met de juiste informatie en materialen aan de slag kan. Ook telefonische verkoop en het maken en opvolgen van offertes zijn onderdeel van deze functie. Daarnaast zorg je voor een correct voorraad- en debiteurbeheer van de vestiging. Ook alle voorkomende administratieve, logistieke en huishoudelijke werkzaamheden behoren tot je taken.

Functie-eisen

  • Sterk commerciële instelling en ondernemingsgeest
  • Brede (basis)kennis van sanitair-, cv- en installatiematerialen
  • Commerciële ervaring bij een technische groothandel of bouwmarkt
  • Afgeronde (relevante) opleiding op minimaal MBO-niveau
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Financieel inzicht om resultaatgericht te kunnen werken
  • Belangrijker dan ervaring en opleiding vinden wij echter commerciële gedrevenheid en de ambitie om te willen leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Over ons

Wij zijn een technische groothandel met 37 filialen verspreidt over heel Nederland. Daardoor zijn we altijd dichtbij! Wij richten ons actief op de zakelijke markt. Dit doen wij met een breed en compleet assortiment kwaliteitsproducten op het gebied van sanitair, klimaatbeheersing, elektrotechniek, dak, gereedschap, non-ferro metalen, afbouw en leidingsystemen. Daarom zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijven die actief zijn in installatie, onderhoud en afbouw: zoals dakdekkers, elektriciens, loodgieters, (cv-)installateurs en klusbedrijven.

Wij beloven laagdrempelig en toegankelijk te zijn voor al onze klanten. Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk en wij hechten er veel waarde aan dat medewerkers betrokken, vakbekwaam en behulpzaam zijn. Onze medewerkers staan graag klaar voor de klant met hun hoge kennisniveau van de producten en toepassingen en geven ook graag advies!

Vanuit de vestigingen of via de webshop bieden wij veel producten aan die direct beschikbaar zijn voor de klant en er zijn nog eens 10.000 producten binnen 24 uur uit voorraad leverbaar. Dit doen wij vanuit een platte organisatie met het motto: "doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg". We zijn open en eerlijk en we tonen oprecht interesse in elkaar.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we heel graag een motivatie en CV via vacature@vihamij.nl!

Locatie

Maastricht en Heerlen

Opdrachtgever

Vihamij

Publicatiedatum

13.07.2017