Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Business Controller

Functieomschrijving

Inleiding:

In opdracht van Xonar doet We4people de werving en pre-selectie voor de vacature Business Controller.

Over Xonar:

Xonar biedt hulp bij opgroei- en opvoedproblemen aan kinderen, jongeren en hun gezinnen. Ook vrouwen die in moeilijkheden verkeren of slachtoffer zijn van huiselijk geweld kunnen bij Xonar terecht voor hulp en ondersteuning, evenals (aanstaande) tienermoeders. Verder biedt Xonar opvang en begeleiding aan alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Xonar is in Limburg de grootste aanbieder van deze hulp.

Over de functie Business Controller bij Xonar:

De jeugdzorg is op dit moment onderhevig aan veel veranderingen. Om hier goed op in te kunnen spelen, is het belangrijk dat bedrijfskunde en zorgverlening elkaar aanvullen.

Als Business Controller heb je een belangrijke spilfunctie als het gaat om het beïnvloeden van processen, zodat middelen en mensen optimaal ingezet kunnen worden als ondersteuning van de zorg die Xonar aan haar cliënten biedt.

Het is een uitdagende fulltime (36 u/w) rol in een organisatie met maatschappelijke relevantie en een moderne managementstijl. Je ondersteunt de Concern Controller en het management van Xonar en wordt breed ingezet om de bedrijfsvoering te verbeteren met jouw inzichten in bedrijfskosten en opbrengsten. Ook draag je zorg voor periodieke rapportages en het opstellen van de conceptjaarcijfers.

Profiel schets kandidaat

De kandidaat die Xonar zoekt heeft enkele jaren ervaring in een financiële rol en beschikt minimaal over een hbo-diploma (Bedrijfseconomie of Accountancy). Je hebt ervaring met het analyseren en opstellen van rapportages en de nodige competenties op het gebied van analyseren en adviseren. Verder heb je affiniteit met de zorgsector en ben je een echte teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden en een open, proactieve houding.

Meer informatie:

Je kunt contact opnemen met Guy Vroemen voor meer informatie op telefoonnummer: 06 46153965. Of kijk op onze website: http://www.we4people.nl/vacatures/ voor de complete vacaturebeschrijving en direct solliciteren.

We4people detacheert en bemiddelt professionals in ICT & Finance.

Locatie

Maastricht

Opdrachtgever

we4people bv

Publicatiedatum

06.07.2017