Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

BI Developer

Functieomschrijving

BI DEVELOPER

Locaties: Utrecht, Maastricht
Ervaring: Professional
Vakgebied: Analytics & Intelligence
Dienstverband: Fulltime
Sluitingsdatum: Doorlopend

Nieuwe data inzichten toegankelijk maken met slimme BI-oplossingen.

Dit doe je voor onze klant

Data laten werken voor de klant en voor de business, dát is jouw business. Dankzij nieuwe inzichten kunnen wij onze klanten voorzien van nóg betere producten, services op maat en de ultieme customer journey. Dat vraagt om een platform met kwalitatief hoogwaardige data, een slim ingericht datawarehouse, state of the art software en daarmee bruikbare analyseomgevingen en rapportages. Als BI developer ligt hier jouw focus; In nauw overleg met de interne eindgebruikers en je BI collega's ontwerp en bouw je bruikbare BI-oplossingen. Om dit voor elkaar te krijgen, zorgen wij dat je goed beslagen ten ijs komt. We starten met gerichte trainingen op het gebied van onze specifieke data-tooling en uiteraard helpen we je met het verder ontwikkelen van je softskills. Bij ons krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien, of je ambities nu bijvoorbeeld liggen op het gebied van software-architectuur of data-analyse, je hoeft ze alleen nog maar aan te grijpen.

Zó doe je dit

 • meebouwen aan ons datawarehouse en datalake
 • creëren van business inzichten door innovatieve software op te leveren
 • opstellen van technische documentatie op basis van onze architectuurstandaarden
 • bijdragen aan testplannen en -rapporten, plus het beoordelen van testsets
 • meedenken over het verbeteren van bestaande BI-oplossingen

Jij versterkt

Een team van gedreven developers, data analisten en projectmanagers die onderdeel uitmaken van het Business Intelligence Competence Center. Binnen het BICC werken zo'n 200 professionals aan hoogwaardige BI-producten voor onze interne businesspartners. Dit doen we voornamelijk vanuit ons kantoor in Utrecht, maar ook vanuit Maastricht zetten wij ons in om onze performance inzichtelijk te maken en te verbeteren. Niet alleen staan we voor de schone taak om de omgevingen van Vodafone en Ziggo te integreren, ook de ontwikkelingen op het gebied van dataprivacy vragen onze aandacht. Kortom, er is genoeg uitdaging voor een doortastende BI developer. Daarbij vinden wij het belangrijker dát je resultaten boekt, dan de manier waarop je dat doet. Wel is het handig als je - zeker de eerste drie maanden - zo'n 80% van je tijd op kantoor in Utrecht aanwezig bent, zodat je snel thuis bent in onze dataomgeving.

Wij

VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt hét

Talent om tussen de regels door te lezen, te redeneren, te deduceren en tot de gewenste BI-oplossing te komen. Jouw begrip van operationele processen en pragmatische instelling in een complexe organisatie komt hierbij goed van pas. Jij staat namelijk met een been in de business en een been in de IT waardoor je makkelijk communiceert met alle belanghebbenden. Omdat je bovendien gewend bent om te werken in multidisciplinaire projectteams en onder tijdsdruk, houd jij je hoofd koel in iedere situatie. Ook heb je voor deze vacature BI developer bij VodafoneZiggo:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in relevante richting, zoals bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, informatica, Econometrie, Artificial Intelligence of Wiskunde
 • zo'n 2 à 5 jaar werkervaring als BI/ETL developer of datawarehouse-specialist
 • ervaring met de datamodelleringsmethode Data Vault of vergelijkbare methodieken
 • kennis van Oracle/Informatica, SQL Server/SSIS is een pre

Jij verdient het

 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega's
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een regeling met betrekking tot je verlof, pensioen en (andere) gunstige regelingen
 • groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten

Jij doet het

Are you in? Ben jij de BI developer die zorgt dat ons datalandschap naar een nóg hoger niveau wordt getild? Klik nu op de 'Solliciteer' button en reageer.

Heb je vragen? Nynke de Jong heeft het antwoord. Stuur haar een bericht via; nynke.dejong-koelman@vodafoneziggo.com

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Utrecht, Maastricht, BI Developer, Software Developer, Software Engineer, ETL Developer, Datawarehouse-Specialist.

Locatie

Maastricht - Utrecht

Opdrachtgever

VodafoneZiggo

Publicatiedatum

12.02.2018