/_images_upload/_tn_ab53138c6f0bcbe6.jpg
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
/_images_upload/_tn_b14af18f5d8f12f5.jpg
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
/_images_upload/_tn_9d9b77fdee10d543.jpg
/_images_upload/_tn_b8136dfc1921293c.jpg
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Assistent Controller

Functieomschrijving

Assistent Controller (Fulltime, 40 u per week)

Organisatie

LIOF is met ruim 40 medewerkers dé uitvoeringsorganisatie van het regionaal economisch beleid voor de provincie Limburg. Dit doen we namens het ministerie van Economische Zaken en de Provincie Limburg. Als regionale ontwikkelingsmaatschappij stimuleren we de economische structuurversterking in Limburg en creëren we groei en banen. We richten ons daarbij op het Limburgse MKB, met een focus op de sterke Limburgse sectoren industrie en logistiek. Ook werken we voor bedrijven in deze sectoren die aansluiten op de vier Limburgse campusdomeinen: agro/food, materials, smart services en healthcare.

LIOF helpt het MKB van ‘voor de start tot voorbij de finish’ met innoveren en het ontwikkelen van nieuwe bedrijvigheid. We financieren de start en groei van kansrijk MKB. Ook werft LIOF buitenlandse bedrijven en zorgen we dat hun vestiging en ontwikkeling in Limburg soepel verloopt. Tot slot schept LIOF de voorwaarden voor verdere ontwikkeling van de sectoren industrie en logistiek.

In onze manier van werken laten we ons steeds leiden door onze kernwaarden scherp, ondernemend en resultaatgericht.

Afdeling

De afdeling Planning & Control ondersteunt de organisatie op het gebied van planning, begroting en budgettering, investeringsbeslissingen en subsidieprojecten.

Op deze afdeling zijn naast de Manager Planning & Control, een Controller, een tweede assistent Controller en een administratief medewerker werkzaam. De Assistent Controller wordt functioneel aangestuurd door de Controller. Voor de ondersteuning van de afdeling Business Development (BD) en het team LBDF is LIOF op zoek naar een pro-actieve Assistent Controller.

Functie

Doel van de functie is het actief inhoudelijk ondersteunen en adviseren in operationele zin van de afdeling BD en het team LBDF op het gebied van planning, begroting en budgettering. Tot je werkzaamheden en verantwoordelijkheden behoren:

 • Het verzamelen en verstrekken van financiële informatie en adviezen.
 • Het assisteren van de Controller bij zijn taken en verantwoordelijkheden zoals:
  • De werking van het business control framework alsmede de planning & control cyclus; de periodieke (maandelijkse) financiële rapportages opstellen; investeringsanalyses, begeleiden subsidieprojecten, interne kostenverrekeningen de jaarrekening en meerjarenplanningen samenstellen.
 • Het beheren van management informatiesystemen en administratieve systemen. Het beheren en een proactieve bijdrage leveren aan het ontwikkelen van werkwijzen en procedures.
 • Het bewaken van de financiële positie en resultaten van de afdeling Business Development (BD) en het team LBDF.
 • Het meten en evalueren van prestaties, zoals performance management m.b.t. o.a. klantenservice, levertijd en kwaliteit van de afdeling BD en het team LBDF.
 • Deelnemen aan het afdelingsoverleg BD en aan het teamoverleg LBDF.
 • Je assisteert bij aansturing ICT en legal/notarieel.

Profiel

Je hebt sterk ontwikkelde organisatorische, analytische, financiële en communicatieve vaardigheden opgedaan in een professioneel relevante omgeving, bij voorkeur bij een accountantskantoor.
Je bent ambitieus en toe aan een tweede stap in je carrière. Je bent een teamspeler en hebt het vermogen om effectief te opereren in een commerciële en politieke werkomgeving.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde WO- of HBO- opleiding in de richting van Accountancy of Bedrijfseconomie en tenminste 3 jaar ervaring.
 • Een flexibele houding om jezelf aan te passen aan een continue veranderende business omgeving en organisatie.
 • Diepe en brede kennis van financiële, economische, administratieve processen, procedures en (IT) systemen.

Aanbod

LIOF biedt je de kans om het verschil te maken binnen de Limburgse economie. Je krijgt een uitdagende rol met volop ontwikkelingsmogelijkheden en eigen inbreng binnen een toonaangevende organisatie van maatschappelijk belang in Limburg. LIOF biedt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een marktconform bruto maandsalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.
Gestart wordt met een tijdelijke aanstelling.

Reactie

Aanvullende informatie over de activiteiten van NV Industriebank LIOF tref je (elders) aan op de website: www.liof.nl. Voor verdere informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Marco Mourmans en/of Vivian Dackus, telefoonnummer 043 3280280. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 10 en week 11.
Je sollicitatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 1 maart 2017 per e-mail: vacatures@liof.nl t.a.v. Ilse Bocken, o.v.v. vacaturenummer PC1701

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Maastricht

Opdrachtgever

NV Industriebank LIOF

Publicatiedatum

10.02.2017

Banenrijklimburg.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.