Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

Account Manager

Functieomschrijving

Account Manager m/v 0,88 fte vacaturenr 2017.06

Het Clinical Trial Center Maastricht (CTCM) is enerzijds het loket voor mensgebonden onderzoek in het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) en anderzijds de partner voor partijen buiten het MUMC+ om onderzoek uit te zetten in het MUMC+, en daarbuiten. Vanuit deze loketfunctie en partnerrol ondersteunt het CTCM onderzoekers bij alle facetten van mensgebonden onderzoek, van idee tot aan publicatie. CTCM is expert op het gebied van deze ondersteuning bij mensgebonden onderzoek, als het gaat om kwaliteit van infrastructuur en wet- en regelgeving.

Wij zijn voor spoedige indiensttreding op zoek naar kandidaten voor de functie van

Account Manager

Het betreft een parttime vacature, 32 uren per week. Het betreft vooralsnog een tijdelijke functie voor de duur van 8 maanden. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot verlenging.

Omschrijving

De Accountmanager is verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van het netwerk van klanten en relaties van CTCM. De dienst maakt onderdeel uit van de Business Management Unit. In deze functie fungeer je als sleutelpersoon bij het opzetten van (regionale) samenwerkingen en zorg je voor een vertaling van de wensen en behoeftes van de klanten, adviseer je klanten en leidinggevenden over de beste vorm van dienstverlening en anticipeer je op knelpunten. Denk hierbij aan: het opstellen van (project)voorstellen, serviceovereenkomsten en offertes en hierover onderhandelen met (potentiële) opdrachtgevers. Verder ben je verantwoordelijk voor het coördineren van het salesproces, de rapportage van de verkoopcijfers en operationele aansturing binnen het salesteam.

Wij vragen

Voor het goed uitoefenen van deze functie is minimaal een relevante commerciële opleiding op Hbo-niveau vereist en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

  • Je beheerst het Nederlands en Engels (woord en geschrift) uitstekend.
  • Je beschikt over goede kennis van Sales en Account Management. Bekendheid met mensgebonden onderzoek is een sterke pre.
  • Je communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden zijn goed en hebt een zeer sterk inlevingsvermogen.
  • Je bent in staat partnerschap na te streven in alle interpersoonlijke relaties en je toont persoonlijk leiderschap.
  • Je bent in staat om analytisch vermogen en oordeelsvorming als competenties in te zetten op strategisch niveau, en te gebruiken bij het opbouwen en onderhouden van een organisatorisch raamwerk voor de dienstverlening.
  • Je toont creativiteit, resultaatgerichtheid en ondernemerschap.
  • Je beschikt over competenties zoals samenwerken en flexibiliteit.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een dynamisch, groeiend bedrijf met een prettige werksfeer en open cultuur.
Bij gebleken geschiktheid zal er een bij de functie passend salarisaanbod worden gedaan, afhankelijk van opleiding en ervaring (salarisschaal 10). Verder is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening conform de CAO UMC.

Inlichtingen

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Carl de Bont, telefoonnummer 043-3872040. Voor informatie met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met mevrouw Renske Baur, telefoonnummer 043 –387 2046.

Sollicitaties

Solliciteren per e-mail heeft de voorkeur, naar adres renske.baur@mumc.nl.

Sluitingsdatum: 01 AUG 2017

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Maastricht

Opdrachtgever

Clinical Trial Center Maastricht

Publicatiedatum

14.07.2017