Voor werkgevers
Vacatures in je mailbox? Stel jouw jobalert in!

Wij doen het anders!
 

Nieuw talent werven? Dat werkt anno 2022 toch net even anders. In de huidige arbeidsmarkt ligt het initiatief bij de werkzoekenden en met deze ontwikkeling moet jij mee! Je maakt tegenwoordig het verschil door jouw bedrijf én vacature te onderscheiden van de concurrentie. Hoe wij dit doen? Dat lees je hieronder!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse vitae nulla odio. Integer vitae dignissim felis. Aenean rutrum viverra nibh eu rhoncus. Suspendisse nec scelerisque mi. Etiam dignissim massa sit amet mi luctus, sit amet euismod augue tempor. Nullam eleifend, erat eget suscipit posuere, augue lectus mattis ex, a sagittis ante odio in ipsum. Nulla mauris ligula, malesuada eu efficitur non, eleifend vel est.

Nam mollis ex a risus maximus cursus. Sed efficitur turpis metus, a sagittis arcu convallis id. Maecenas quis nisi euismod, iaculis tortor ac, tincidunt dui. In in rhoncus felis. Etiam id dictum ipsum. Fusce lacinia condimentum orci vitae aliquam. Proin nec commodo dui. Maecenas eget tincidunt urna. Fusce sit amet lobortis leo, id accumsan leo. Sed quis purus congue, pellentesque metus sit amet, lobortis nisi. Nunc fringilla lorem vel mollis maximus. Nunc at lacus sollicitudin ipsum ullamcorper imperdiet. Donec auctor sit amet mi non aliquam. Nam quis orci eu dolor pretium elementum ac et tortor.

 • Navigatie
 • Navigatie
 • Navigatie
 • Navigatie

De grootste vacatursite van Limburg

De grootste vacaturesite met 1200+ vacatures in Limburg.  Plaats jouw vacature snel en kostenefficiënt via Banenrijklimburg.

In Limburg zijn een aantal regionale vacaturesites zoals werk-t.nl, Carriereinlimburg, Limburgvac en Banenrijklimburg. Banenrijklimburg heeft zich ontwikkeld tot de grootste vacaturesite van Limburg doordat wij het grootste overzicht van vacatures uit Limburg aanbieden. Door de optimale vindbaarheid (SEO) bezoeken maandelijks meer dan 60.000 bezoekers de website en doordat wij voortdurend campagnes voeren via de populaire social media kanalen m.b.v. de bedrijfspagina van Banenrijklimburg op LinkedIn , de bedrijfspagina op Facebook en de bedrijfspagina op Instagram bereiken wij naast de actief- ook de latent werkzoekenden in Limburg.  Daarnaast voeren wij veel gesponsorde campagnes via deze social media kanalen uit voor klanten. Via onze vacaturesite kunt u snel en kostenefficeint personeel werven in Limburg.Een voorbeeld van een lokale vacaturebank is werk-t.nl. Deze vacaturebank heeft 9 lokale vacaturesites waar per stad vacatures aangeboden worden.

Vacaturebanken

Naast regionale vacaturesites zijn er ook veel vacaturesites waar je een landelijk bereik hebt. Indeed.nl, nationalevacaturebank.nl, en monsterboard.nl zijn hier voorbeelden van.  Banenrijklimburg.nl plaatst vacatures door op landelijke verticals en vacaturebanken zoals joof.nl, azunda.nl, en jooble.nl.

Banen in de gezondheidszorg

Er zijn veel zorg en welzijn vacatures in Limburg. Het is een van de grotere sectoren van de provincie en het aantal banen blijft stijgen. De gezondheidszorg biedt dan ook voldoende carrièrekansen. Denk aan Zuyderland, de grootste werkgever van heel Limburg, of MUMC waar maar liefst 7.500 mensen in dienst zijn. Ook in de ouderenzorg zijn veel mogelijkheden, denk aan aantrekkelijke werkgevers zoals: Sevagram, Vivantes, de Meander Groep of De Zorggroep in Noord- en Midden-Limburg zich met 9.000 werknemers.

Banen in de industrie

De industrie is van groot belang voor de Limburgse economie en arbeidsmarkt. Dit komt door grote industriële spelers als VDL Nedcar, DSM, Océ technologies en Robert Bosch. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt in de techniek is het van belang dat bestaande vakmensen zich blijven ontwikkelen.  In het bedrijfsnetwerk van de vacaturebank tref je veel werkgevers uit Limburg aan.

Vacatures en banen in de logistiek

Noord-Limburg staat natuurlijk bekend als logistieke hotspot. Denk aan XPO Logistics, Arrow Electronics, Seacon Logistics en Flextronics Logistics. Deze bedrijven liggen centraal en spoor, weg, binnenvaart en luchtvaart sluiten goed op elkaar aan. Daarnaast is Industiepark Chemelot aangesloten op het grootste buisleidingstelsel van Europa. Naast de hotspot gericht op distributielogistiek in Noord-Limburg is een logistiek knooppunt in Zuid-Limburg gericht op de maak industrie. Logistieke opleidingen in Limburg zijn te volgen bij de Universiteit Maastricht (Global Supply Chain Management and Change) en de Fontys Hogeschool in Venlo. (Master of Science in International Logistics / Procurement / Supply Chain Management) 

Werken in de sales

In Zuid-Limburg is men gespecialiseerd in het helpen van klanten gezien het aantal callcenters ofwel klantcontactcentrums. Onder andere VodafoneZiggo, Teleperformance, Mercedes-Benz Customer Care Center en Conduent zijn in deze regio gevestigd. Medewerkers die communicatief vaardig zijn, vinden genoeg callcenter vacatures in onze vacaturebank.

Banen in het onderwijs

Het Limburgse onderwijs heeft veel vacatures door het grootte tekort aan leerkrachten. Check de vacaturebank voor aantrekkelijke carriere kansen. Bij de basischolen groeit het tekort aan leraren snel. Zo kan men bijvoorbeeld aan de slag bij Onderwijsstichting Movare in de omgeving Parkstad of bij MosaLira Stichting. Ook op de middelbare scholen zijn er tekorten. Carrière maken in het VWO kan bij Stichting LVO, SVO PL, SOML en OGVO. Begin dit jaar zijn de twee MBO scholen Arcus en Leeuwenborgh gefuseerd tot het VISTA college. Met zo’n 1700 medewerkers is het een van de grotere werkgevers in Limburg en bieden ze veel kansen op de arbeidsmarkt. Andere mogelijke MBO scholen zijn Gilde Opleidingen en Citaverde College. Het HBO gaat tegenwoordig steeds meer samenwerken met het MBO. Zo geven docenten van Zuyd Hogeschool begeleiding aan scholieren in in Noord- en Midden-Limburg die op havo of vwo extra techniek en technologie volgen. Zuyd Hogeschool heeft zo’n 1700 medewerkers en Fontys Hogescholen is een andere HBO instelling. Universiteit Maastricht is de beste jonge universiteiten van de wereld. Het is de meest internationale universiteit van Nederland en is met haar ruim 18.000 studenten en 4.400 medewerkers nog steeds groeiende. In Limburg is nog een andere universiteit, namelijk de Open Universiteit (OU) in Heerlen, welk zelfs naar de tweede plek in de Nationale Studenten Enquête (NSE) gestegen.

Vacatures
in je mailbox?

Schrijf je in en we houden je op de hoogte
Job Alert instellen

Vacatures in je mailbox

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
In elke ontvangen e-mail kun je jouw Job Alert weer deactiveren.

Welke vacatures wil je ontvangen?

Gekozen vakgebieden:

Je kunt meerdere vakgebieden toevoegen.


  Gekozen opleidingsniveaus:

  Je kunt meerdere opleidingsniveaus toevoegen.


   Wat is je voornaam?

   Op welk e-mailadres?