Scelta Umami is een smaakfabriek. Met haar hoogwaardige champignonconcentraat creert het bedrijf de vijfde basissmaak Umami, naast zoet, zuur, zout en bitter voor de wereldwijde foodindustrie.
Wist je dat een deel van elke champignon bij de teler wordt weggegooid? In plaats van verspillen laten we vrachtwagens vol met champignonsteeltjes naar Belfeld afreizen, de thuisbasis van Scelta Umami. Hier halen we intense smaakstoffen uit champignonvoetjes en uit het blancheervocht dat ontstaat bij het blancheren van verse champignons tot geconserveerde champignons. Dit resulteert in champignonconcentraat wat 100% natuurlijk is. Tevens laten we dit concentraat extern sproeidrogen tot champignonpoeder. Deze champignonsmaakmakers voor soepen en sauzen worden wereldwijd via de distributeurs Scelta Inside en Diana Food gedistribueerd naar diverse klanten over de hele wereld.
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing. Elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.