Banenrijklimburg kerst header mobile
/_images_upload/YAgnQ-jJnJURSRpX.jpg
De vacaturebank van Limburg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
/_images_upload/YQLUARDCvb8xIP2X.jpg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

Logistiek en inkoop vacatures in Maastricht

Transportplanner - Ulestraten

Werkgever:Kuijpers Cargo Service
Locatie:Ulestraten
Als verbindende schakel tussen klanten, customer- en plansupport en chauffeurs, zorg jij voor een correcte uitvoering van de geplande opdrachten.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#BAG1856321

Logistic Specialist III_Parts Solution Coordinator - Maastricht

Werkgever:Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Locatie:Maastricht
The main tasks will be to identify, analyze & resolve structural issues that cause or could cause disruptions in the supply chain that lead..
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#BA1857668

Logistieke Medewerker - Margraten

Werkgever:Arpel
Locatie:Margraten
Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor onze inkomende en uitgaande zendingen, onze voorraad en het ondersteunen van ons operationeel team. Je rapporteert aan de General Manager.
Gepubliceerd: 21-07-2021
Referentie nr:#BAG1844755

Flex - Logistic Service Representative German - Maastricht

Werkgever:Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Locatie:Maastricht
Coordinating between our B2B-customers (the dealers), our logistic centers and our critical parts management teams via phone or email, for all..
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#1857727

Forecasting Analyst Workforce Management (WFM) - Maastricht

Werkgever:Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Locatie:Maastricht
Develop and maintain the forecasting models (operational forecasts) at multiple levels of aggregation
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#BA1858248

Event Manager - Maastricht

Werkgever:Servicecenter 4Hospitality
Locatie:Maastricht
Als Event Manager bij Servicecenter 4Hospitality (S4H) krijg je de verantwoordelijkheid over een aantal projecten en organiseer jij van A-Z de evenementen voor die projecten.
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#BAG1848163

Inkoper - Maastricht

Werkgever:MediReva
Locatie:Maastricht
Afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt ga je je bezig houden met alles wat het mooie inkoopvak te bedien heeft.
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#BAG1848175

Logistic Service Representative | German - Maastricht

Werkgever:Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Locatie:Maastricht
The Logistic Senior Rep. acts within a Logistic or Technical department on high level specialist tasks and reports directly to the Logistics..
Gepubliceerd: 21-07-2021
Referentie nr:#BA1857831

Logistic Representative Dealer Parts Support | Dutch & French - Maastricht

Werkgever:Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Locatie:Maastricht
Resolve escalations on several levels and priorities, (back) order management, reverse and return logistics related issues for all Mercedes-Benz..
Gepubliceerd: 21-07-2021
Referentie nr:#BA1857830

(Bijbaan) Parttime Chauffeurs Groepsvervoer m/v - Simpelveld

Werkgever:Taxi van Meurs
Locatie:Simpelveld
Wij zijn op zoek naar enthousiaste parttime Chauffeurs in de regio’s Parkstad, Maastricht en Sittard-Geleen. Ook ideaal als (bij) baan voor studenten.Wij zijn op zoek naar enthousiaste parttime...
Gepubliceerd: 21-07-2021
Referentie nr:#BA1840144

Werken in de logistiek

Logistiek bestaat uit het organiseren, besturen, plannen en uitvoeren van de stroom van goederen. Het terugsturen van goederen, reverse logistics, wordt ook gerekend tot dit domein. Supply chain management, het beheersen van goederenstromen, behoort ook tot deze categorie. Logistiek bestaat uit een compleet proces verdeeld in een paar hoofdonderdelen.

Inkoop

Die proces begint bij de inkoop van de grondstoffen. Inkoop valt te onderscheiden op drie gebieden; strategische inkoop, tactische inkoop en operationele inkoop. Je krijgt hierbij te maken met onderwerpen als materials management, materiaalbehoefteplanning en leveringsbetrouwbaarheid.

Productie

Hierbij draait het om het daadwerkelijk produceren van de goederen. Dit kan variëren van eenvoudige producten zoals papier tot complexere zoals auto’s. Beide groepen zijn vertegenwoordigd in Limburg door Sappi, Smurfit Kappa en Nedcar. Het doel van dit stadium in de logistiek is om het geheel zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Een correcte planning is hierbij ook uiterst belangrijk.

Distributie

Na het fabriceren van de producten is het belangrijk dat ze op de juiste plaats terechtkomen. Een belangrijk onderdeel van distributie is het transport naar de winkel of het distributiecentrum. Limburg kent veel van deze grote centra, onder andere die van Action of LIDL. Vervoer kan plaatsvinden via de weg, door de lucht, over water en per spoor. Hier bevinden zich ook vele bekende organisaties zoals DHL, Post NL en UPS. De laatstgenoemde heeft een distributiecentrum in Roermond.

Vervoer en transport

Naast producten worden ook mensen vervoerd. Openbaar vervoer organisaties als NS en Arriva zijn goed vertegenwoordigd in Limburg. Deze diensten bieden internationale en lokale reizen aan. Ook zijn er voldoende taxibedrijven in de provincie waar je aan de slag kunt.

Supply chain management

De supply chain strekt zich uit van de ruwe input tot aan het eindproduct. Het gaat om de stromen van informatie, services, goederen en geld voor deze keten. Twee zogeheten ‘chains’ vormen samen dit proces. De interne supply chain bevindt zich binnen uw organisatie en is met name gerelateerd aan inkoop, productie, opslag en verkoop. De externe variant focust zich meer op buitenaf en heeft te maken met leveranciers, klanten en andere stakeholders.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Vele opleidingen geven je toegang tot dit vakgebied. In Maastricht vind je bij het Vista College twee studies op dit gebied. Voor opleidingen op HBO of WO niveau zijn er ook instellingen te vinden in de rest van Limburg. Bij Fontys Hogescholen in Venlo vind je bijvoorbeeld de studie Logistics Management. In Maastricht is het mogelijk om bij een economische studie verder te specialiseren op het gebied van supply chain management.

Onze vacaturebank heeft een groot aanbod van potentiële werkgevers in ons bedrijvennetwerk. Venlo is een belangrijke factor in de logistiek wereld, maar er zijn meer bedrijven in het zuiden die zich dagelijks bezighouden met dit onderwerp.

Logistieke functies in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in Maastricht en de rest van Limburg. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
Koenen en Co Accountants en Adviseurs
Boels Rental
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
IIC Group Investors in Care
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!