Banenrijklimburg mobiel
/_images_upload/_tn_731f146ddbecab4d.png
Schrijf je in voor onze Job Alert
Zo mis jij geen enkele vacature
/_images_upload/_tn_0065099814a10eec.png
Alle vacatures in Limburg onder één dak!

Zit er een vacature voor jou tussen?

Bedrijfsnetwerk

U-Center

U-Center

U-center is een psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor psychische aandoeningen en verslavingen, ook voor internationale cliënten.
United World College Maastricht

United World College Maastricht

Maastricht UWC is an international primary &secundary school with a lot of opportunities.
Univé Rivierenland

Univé Rivierenland

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is eenAdviseur en klant coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat zij resultaten terug zien in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukken zij de vruchten van Univé!
UTC Fire & Security

UTC Fire & Security

utc fire & security helpt u een handje met het beveiligen van uw woning, onderneming of gezin!
Van Aarsen Machinefabriek

Van Aarsen Machinefabriek

Van Aarsen is wereldwijd een begrip in de procestechnologie voor de mengvoederindustrie. In meer dan 60 jaar hebben we een brede kennis en ruime ervaring op het gebied van de mengvoederindustrie opgebouwd en ons ontwikkeld tot een van ’s werelds toonaangevende bedrijven in het ontwerp, productie en bouw van mengvoederfabrieken en machines. Van Aarsen is een Nederlands bedrijf dat is uitgegroeid tot een internationaal concern met meer dan 200 medewerkers en klanten in meer dan honderd landen. Van Aarsen is gevestigd in Panheel.
Van Dijk Logistics

Van Dijk Logistics

Transport van Nederland naar Italië of omgekeerd? Van Dijk Logistics is de Italië-specialist bij uitstek. Snel, efficiënt en duurzaam. Een ideale combinatie, die ook nog eens voordelig voor u uitpakt. Kies ook voor perfecte service en een schat aan ervaring.
Van Melik Du Chef slagerij en Bufkes

Van Melik Du Chef slagerij en Bufkes

Van Melik, Meester in Vleeswaren, Salades en Maaltijden is sinds 1938 leverancier van ambachtelijke en kwalitatieve vleeswaren, salades en maaltijden. Onze gemotiveerde en kundige medewerkers produceren op ambachtelijke wijze in een moderne BRC-gecertificeerde productieomgeving. Naast typische Limburgse Streekproducten worden dagelijks vele soorten vleeswaren, worstsoorten, salades, soepen, vlees in sausgerechten en pasta- en rijstgerechten gemaakt van de allerbeste kwaliteit, die ook in de rest van Nederland hun weg weten te vinden. Onze mensen zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en het vertalen van trends in de markt naar productinnovaties. Ons creatieve team van vakmensen lukt het keer op keer weer om verrassende en smaakvolle producten te ontwikkelen.
Van Wijnen

Van Wijnen

Wat brengt een gebouw tot leven? In de afgelopen honderd jaar hebben wij geleerd dat het niet in de stenen zit, maar in de mensen. Want door erin te wonen, werken, leren, zorgen en recreëren krijgt een ruimte of plek pas écht betekenis.
Vapro

Vapro

VAPRO zet al bijna 60 jaar de toon als het gaat over hoogwaardig opgeleid vakpersoneel in de industrie. Honderdtwintig gedreven professionals en tientallen docenten en trainers werken dagelijks aan oplossingen voor onze klanten. Als marktleider in Nederland hebben ze daarnaast vestigingen in België, Roemenië, China en voeren ze opdrachten uit op veel andere plaatsen in de wereld. VAPRO zet zich onder andere in voor het verbeteren van productieprocessen, grotere inzetbaarheid van personeel en het stimuleren van veilig werken. VAPRO is meer dan een opleider en adviseur. VAPRO is de partner bij het realiseren van resultaten.
VDL Nedcar

VDL Nedcar

VDL Nedcar is een autofabriek in Born. De fabriek bestaat al 50 jaar!
Vebego International B.V.

Vebego International B.V.

"Door onze krachten te bundelen, profiteren we pas echt van elkaars kennis en kunde"
Vedos

Vedos

Vedos Verspanende Techniek BV produceert al sinds 1995 fijnmechanische producten van metaal en kunststof voor de hoogwaardige machinebouw op basis van klantspecificaties.
Veilig Thuis

Veilig Thuis

Ieder mens heeft recht op een veilig thuis en een stabiele leefomgeving. Door huiselijk geweld, seksueel geweld, kindermishandeling of ouderenmishandeling is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Veiligheidsregio Zuid Limburg

Veiligheidsregio Zuid Limburg

Veiligheidsregio Zuid-Limburg (VRZL) is één van de 25 veiligheidsregio’s in ons land. Het is een regionaal samenwerkingsverband tussen 18 gemeenten, Politie, Brandweer en de Geneeskundige Hulpverlenings- organisatie (GHOR). Wij zijn 24/7 onmiddellijk inzetbaar om de burgers en bedrijven in Zuid-Limburg beter te beschermen tegen (gezondheid) risico’s, rampen en crises.
Velde Groep

Velde Groep

Sinds 1992 heeft Velde Groep zich ontwikkeld tot een onderscheidend werving- en selectiebureau. Velde groep is gevestigd in 's Hertogenbosch. Met ruim 40 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en United Kingdom werken wij grensoverschrijdend. Wij streven naar succesvolle, kwalitatieve relaties met als uitgangspunt 'wat je investeert, krijg je ook terug'. Dat is zeker aan de orde binnen onze organisatie. Wij investeren in onze medewerkers door middel van training en het bieden van doorgroeimogelijkheden. Hierdoor behouden wij waardevolle kennis en jarenlange ervaring.
Venne Electronics

Venne Electronics

Venne Electronics ontwikkelt en produceert hoogwaardige elektronische producten voor verschillende sectoren zoals: automotive, biotechnologie, food & agro, petrochemie, scheepvaart, ICT en medisch. Ze ondersteunen en adviseren klanten bij iedere fase van het productieproces. Venne Electronics is gevestigd in Maastricht-Aachen Airport, Beek.
Verhey Vlees B.V

Verhey Vlees B.V

Verhey Vlees te Nuth is gespecialiseerd in het vakkundig verwerken van runderen afkomstig uit de melkveehouderij. De runderkarkassen worden in Nuth zorgvuldig versneden, verpakt en geëtiketteerd op klantspecificatie. Het bedrijf vindt haar oorsprong in 1895.
Versandapotheke DocMorris

Versandapotheke DocMorris

DocMorris is een Nederlandse postorder-apotheek, die na een telefonische bestelling of een bestelling via het internet medicijnen aan klanten levert, meestal in Duitsland. Het hoofdkantoor bevindt zich sinds 2004 in Heerlen.
Vesteda

Vesteda

Vesteda verhuurt woningen door heel Nederland. Vesteda is met een beleggingsportefeuille van bijna 23.000 woningen de grootste commerciële woningbelegger in Nederland. Vesteda is opgericht naar aanleiding van de herstructurering van de vastgoedportefeuille van het ABP, het grootste pensioenfonds van NL. Als gevolg van deze herstructurering werd ABP’s Woningfonds een onafhankelijk fonds (Vesteda Residential Fund FGR) dat intern wordt gemanaged door Vesteda. Op dit moment telt Vesteda Residential Fund FGR 19 institutionele beleggers.
Via Recruitment

Via Recruitment

Werving en selectie van hoger opgeleiden in supply chain en logistiek: dat is in één zin de specialisatie van Via Recruitment. Ons team bemiddelt in sleutelposities binnen het Zuid-Nederlandse bedrijfsleven: van afgestudeerd HBO’er tot en met directieniveau.
ViaViela

ViaViela

ViaViela excelleert door het zetten van een nieuwe standaard op het gebied van klantgerichtheid en innovatie. Dit doen we door zinvolle producten en diensten te ontwikkelen die bijdragen aan een gevoel van welzijn binnen de samenleving. ViaViela bereikt dit door middel van professionele bedrijfsprocessen, ondersteund door geavanceerde IT oplossingen met een betrokken, gedreven team van medewerkers. ViaViela bewaakt binnen haar bedrijfscultuur de balans tussen haar lokale karakter en een innovatief ondernemerschap. ViaViela is het best gewaardeerde gastouderbureau voor (groot) ouders in Nederland. Het gastouderbureau is ontzettend ambitieus: De best gewaardeerde dienstverlener voor (groot)ouders in Europa.Met maar liefst 55 vestigingen door het hele land, zit ViaViela altijd wel bij jou in de buurt.
VieCuri

VieCuri

VieCuri Medisch Centrum is een topklinisch ziekenhuis, aangesloten bij de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen. Het ziekenhuis is gevestigd in Venlo.
Vincent van Gogh

Vincent van Gogh

Vincent van Gogh behandelt en begeleidt mensen met psychische, psychiatrische en verslavingsproblemen en werkt nauw samen met cliënten en familie of naasten aan herstel en maximale deelname aan de samenleving. We werken vanuit regionale centra in Venray, Venlo, Roermond en Weert en vanuit poli’s in Deurne en Boxmeer. Onze Outreachende teams bieden zorg en ondersteuning aan in Noord- en Midden-Limburg en Oost-Brabant.
Vincere GGZ

Vincere GGZ

Vincere is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met een verslaving. Stop je verslaving!
Vista College

Vista College

Leeuwenborgh opleidingen en het Arcus college hebben zich gefuseerd tot één onderwijsinstelling. Samen tellen de mbo scholen circa 17.000 leerlingen.
Vivantes

Vivantes

Even voorstellen… Vivantes is een zorggroep, gespecialiseerd in persoonsvolgende ouderenzorg. In negen relatief kleine locaties leveren wij ouderenzorg die dichtbij de wijk staat. Met vier locaties in Geleen, twee in Elsloo en één in Beek, Stein en Urmond. Eigen regie staat bij Vivantes centraal. Samen met uzelf en met uw familie stellen wij uw persoonlijke zorgplan samen. Onze zorgprofessionals en klantadviseurs beantwoorden graag uw vragen.
Vixia

Vixia

Vixia begeleid mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Volgens Vixia heeft ieder mens talent! Ze zoeken de juiste kandidaat voor werkzaamheden die de opdrachtgever Vixia geeft.
VMBO Maastricht

VMBO Maastricht

VMBO Maastricht is een middelbare school in Maastricht. Hier worden praktische vakken gegeven maar ook theoretische schoolvakken.
Vodafone

Vodafone

Als internationale marktleider op het gebied van mobiele telefonie willen we wereldwijd onze 404 miljoen klanten de beste dienstverlening geven en hier ook bekend om staan. We willen onszelf voortdurend verbeteren en daar hebben we de beste mensen voor nodig. Nadat Vodafone de eerste jaren, 1995 en 1996, tijdelijk in gebouwen in Amsterdam en Sittard van start is gegaan, hebben wij in 1997 ons hoofdkantoor betrokken in Maastricht. Hier werken ruim 1500 medewerkers die, samen met de sales-medewerkers en winkelmedewerkers, Vodafone Nederland hebben gemaakt tot wat het nu is. Per september 2008 is hier verandering in gekomen, toen is het tweede hoofdkantoor geopend in Amsterdam.
VodafoneZiggo

VodafoneZiggo

Wij willen de wereld veroveren met onze mobiele telefonie, internet-, vaste telefonie- en tv-diensten.
Volantis B.V.

Volantis B.V.

Volantis richt zich naast de traditionele advieswerkzaamheden bouwbreed, ook op nieuwe vormen van consulting ten behoeve van bedrijfshuisvesting. Wij zijn een dynamische organisatie met drie vestigingen in Zuidoost-Nederland, Eindhoven, Venlo en Geleen, en een satelietvestiging in Groningen met een volledige dekking op alle relevante disciplines voor het realiseren van bedrijfsgebouwen, woongebouwen en alle vormen van utiliteitsbouw. Daarnaast is Volantis vanuit inhoudelijke kennis een partner op het gebied van facilitaire automatisering en IT.
Volta Solar

Volta Solar

Volta Solar is één van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België.
Vostermans Companies

Vostermans Companies

Vostermans Alu Foundries is een vooraanstaand producent van hoogwaardig aluminium hogedruk- en zandgietwerk.
VVV Maastricht

VVV Maastricht

De Stichting VVV/ Maastricht Marketing is een hospitality, sales, marketing en branding organisatie die de (regio) Maastricht (inter)nationaal profileert.
Vynova

Vynova

Vynova is a leading European PVC and chlor-alkali company
Vind hier recente vacatures van Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Mosae Zorggroep als werkgever? Vind hier alle vacatures.
Made of energy. Connected @ heart!
Werken bij Janssen Kerres Automotive in Limburg en Brabant? Vind hier alle vacatures
Vind hier alle vacatures van Vista college!
Vind hier alle vacatures van Citaverde College!
Wil jij ook SPIE’er worden? Bekijk hier alle vacatures.
Vind hier alle vacatures van Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Werken bij Gemeente Sittard-Geleen? Vind hier alle actuele vacatures.
Maak andermans zorg jouw zorg! Vind hier alle vacatures van Mondriaan.
Wil je aan de slag bij MET ggz? Bekijk hier alle vacatures.
Wil ook jij bij Sevagram werken? Kijk hier voor alle vacatures!
Krijg jij al een warm gevoel bij Adelante? Bekijk dan alle vacatures.
Stichting Pergamijn als werkgever? Vindt hier alle vacatures!
Meewerken aan actuele, statistische informatie? Bekijk snel de vacatures van CBS.
Corio Works bied diverse vacatures, kijk snel voor het huidige aanbod.
Bekijk hier alle vacatures van Collé Rental & Sales!
Vind hier alle vacatures van het grootste skidorp van Europa!
Ook meewerken om frisdranken en sappen te produceren? Kom werken bij Refresco.
Bekijk hier alle vacatures van de 4 Saillant Collection Hotels!
WP Haton werkt in de brooddeeg productie. Klik door voor de vacatures als jij ook hiermee je brood wilt verdienen.
Werken in het voortgezet onderwijs? Bekijk de vacatures bij SVO PL.
Provincie Limburg werkt aan een betere provincie. Bekijk de vacatures om hieraan mee te kunnen bouwen.
Radar bied ondersteuning aan verstandelijk beperkten. Kijk snel voor vacatures om invulling te geven aan hun leven.