Banenrijklimburg mobiel
/_images_upload/_tn_731f146ddbecab4d.png
Schrijf je in voor onze Job Alert
Zo mis jij geen enkele vacature
/_images_upload/_tn_0065099814a10eec.png
Alle vacatures in Limburg onder één dak!

Zit er een vacature voor jou tussen?

Bedrijfsnetwerk

O-I Manufacturing Netherlands B.V.

O-I Manufacturing Netherlands B.V.

De kristalunie is een glasfabriek in Maastricht. Dit is een onderdeel van O-i Manufacturing.
Obvion N.V.

Obvion N.V.

Bij Obvion werk je mee aan het bereikbaar maken en houden van wonen voor Obvion's klanten. Obvion Hypotheken is in 2002 opgericht. Sinds 2012 is Obvion Hypotheken 100% dochter van de Rabobank. Inmiddels is Obvion uitgegroeid tot een vooraanstaand speler en behoren we tot de top van geldverstrekkers. Obvion opereert vanuit Heerlen met 450 medewerkers.
OCE

OCE

Het in 1877 opgerichte Océ is wereldwijd leider op het gebied van digitale beeldvorming, industrieel drukwerk en zakelijke dienstverlening op basis van samenwerking. Het is de missie van Océ om nieuwe digitale printtechnologieën te verfijnen en deze te transformeren tot lokale printproducten en -diensten voor zowel vooraanstaande multinationals over de hele wereld als creatieve studio’s.
OCI Nitrogen BV

OCI Nitrogen BV

OCI Nitrogen BV produceert ammoniak, minerale meststoffen en melamine. Ammoniak is de basis voor meststoffen en melamine. Onze meststoffen spelen een essentiële rol in het verbeteren van de productiviteit van de landbouw. Melamine wordt gebruikt als grondstof voor lijmen en harsen voor bijvoorbeeld meubelplaten. Heb jij geen no-nonsense mentaliteit, ben jij daadkrachtig in jouw beslissingen en werk je graag in een team? Wellicht is OCI Nitrogen BV dan jouw nieuwe werkgever! Bekijk het onderstaande filmpje om meer te weten te komen van de organisatie.
Office Depot

Office Depot

Office Depot is sinds 1996 werkzaam op de Nederlandse markt. Het bedrijf verkoopt kantoorartikelen, -diensten en -oplossingen. Of u nu een thuiskantoor heeft, een klein of middelgroot bedrijf, een grote organisatie of een internationale onderneming, wij hebben voor elke werkomgeving de juiste oplossing.
Öko-Care

Öko-Care

Öko-Care is een professioneel milieuadviesbureau dat zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd in asbestinventarisatie.
Olympia

Olympia

Olympia bestaat 49 jaar. En met ruim 130 vestigingen zijn we altijd in de buurt om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 collega’s, franchisenemers en partners zorgen we voor betrokken flexkrachten en blije opdrachtgevers.
Omnicell

Omnicell

At Aesynt, we’re leading the journey to perfect medication management by pioneering a new path
Onderwijsgemeenschap Venlo e.o.

Onderwijsgemeenschap Venlo e.o.

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.
Onderwijsgroep Buitengewoon

Onderwijsgroep Buitengewoon

Onderwijsgroep Buitengewoon telt zes scholen en verzorgt (voortgezet-) speciaal onderwijs en praktijkonderwijs in de regio's Noord- en Midden-Limburg aan ongeveer 1350 leerlingen. Binnen de stichting zijn ruim 350 medewerkers werkzaam. Bovendien kent de onderwijsgroep een Advies en Ondersteuningsdienst, waaronder ambulante begeleiding, en het Transfer & Expertise Centrum Arbeidsintegratie (TECA).
Onderwijsstichting Movare

Onderwijsstichting Movare

Onderwijsstichting MOVARE is het bevoegd gezag van 52 scholen met in totaal 60 locaties in de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Onderbanken, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein en Vaals. Dit zijn 48 reguliere basisscholen en 3 scholen voor speciaal basisonderwijs en 1 school voor speciaal (voortgezet) onderwijs, met in totaal 11.700 leerlingen. MOVARE kent katholiek, oecumenisch, protestants-christelijk, algemeen bijzonder en openbaar onderwijs.
Oostwegel Collection, Inspired Hotels & Restaurants

Oostwegel Collection, Inspired Hotels & Restaurants

Vervallen monumenten worden innovatieve hotel-restaurant concepten. Camille Oostwegel is een Limburgse hotelier in hart en nieren. Als kleine jongen had hij al een passie voor historie, cultuur en gastronomie. Na zijn studie aan de Hoge Hotelschool in Maastricht werkte Camille Oostwegel bij diverse Novotelvestigingen.
Open Universiteit Nederland

Open Universiteit Nederland

De Open Universiteit is een universiteit in Nederland en Vlaanderen. Op de universiteit wordt er wetenschappelijk onderwijs ontwikkeld.
Openbaar ministerie Maastricht

Openbaar ministerie Maastricht

Het Openbaar ministerie heeft een hoofdkantoor gevestigd in Maastricht. Op het hoofdkantoor zijn er verschillende mogelijkheden.
Parkhotel Valkenburg

Parkhotel Valkenburg

Parkhotel Valkenburg ligt slechts 300 meter van het bruisende centrum van dit pittoreske stadje met mooie gebouwen, verschillende kastelen en vele restaurants, cafés en terrasjes. Maar ook voor de verdere omgeving biedt Parkhotel Valkenburg een uitstekende uitvalbasis. Lekker wandelen, fietsen of mountainbiken in het Limburgse Heuvelland.
Parkmanagement B.V.

Parkmanagement B.V.

Parkmanagement BV is hét kenniscentrum op het gebied van parkmanagement in Nederland. Ondernemersverenigingen, overheden en alle andere geïnteresseerden zijn bij ons aan het juiste adres.De organisatie bestaat uit 5 personen, waarvan 3 parkmanagers. Limubrg kent 3 regio's met bedrijventerreinen verenigingen: Maastricht, Roermond en Venlo. Elke opdrachtgever heeft zijn vaste account parkmanager, die het aanspreekpunt voor bedrijven, gemeente, ondernemersverenigingen en bestuur van de stichting is. Daarnaast werken alle parkmanagers ook flexibel, op projectbasis voor andere stichtingen, als gevolg waarvan onze medewerkers zich kunnen specialiseren en onze efficiency verhoogd wordt.
Parkstad Limburg Theaters N.V.

Parkstad Limburg Theaters N.V.

Parkstad Limburg Theaters is een groep van twee theaters, Theater Heerlen - vroeger Stadsschouwburg Heerlen - en Theater Kerkrade - voorheen Wijngrachttheater Kerkrade. De gemeente Heerlen en gemeente Kerkrade maken beide deel uit van het samenwerkingsverband Parkstad Limburg, vandaar de naam. De programmering is verdeeld over beide locaties, afhankelijk van het soort voorstelling: Theater Heerlen beschikt over drie zalen van klein tot groot, een theatercafé en een foyer waar kan worden opgetreden; Theater Kerkrade beschikt over een middelgrote zaal.
Parren Hout B.V.

Parren Hout B.V.

Parren Hout, hét adres voor hout en houtproducten voor particulieren en bedrijven. Parren Hout staat voor hoge kwaliteit, een breed assortiment, gedegen advies en prima service. Parren Hout, dan is het vertrouwd.
Partner HR Solutions

Partner HR Solutions

De juiste mensen op de juiste plek. Daar gaat het om. Uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers of gekwalificeerde vaste krachten: Partner Uitzendbureau zorgt voor de juiste menskracht in uw bedrijf, op een persoonlijke en betrokken manier
Paulussen Advocaten

Paulussen Advocaten

Paulussen Advocaten excelleert in het vroegtijdig signaleren én managen van juridische vraagstukken voor haar cliënten door het leveren van overzicht, richting en tempo.
PCKwadraat

PCKwadraat

PCkwadraat (est. 2001) is consultant pur sang op het snijvlak van wonen, welzijn en zorg. Wij bedienen zorgaanbieders, gemeenten, woningcorporaties en andere partijen die aan de slag zijn met zorggerelateerde vraagstukken.
Perfetti Van Melle Benelux

Perfetti Van Melle Benelux

Wij zijn smaakmakers in snoep! Wij maken van ieder snoepmoment een verrassende belevenis.
PharmaCell B.V.

PharmaCell B.V.

Pharmacell werft wereldwijd klanten om in Maastricht en Geleen de productie te laten doen voor toegepaste celtherapie en regeneratieve geneeskunde in de rest van Europa.
Picoplast BV

Picoplast BV

Picoplast, opgericht in 1988, is een distributeur van technische kunststoffen. Wij bieden kunststofverwerkers een uitgebreid scala produkten en vooral oplossingen voor een veelheid van toepassingen om in de gehele materiaalbehoefte te voorzien.
Plalloy MTD

Plalloy MTD

The main business is custom compounding and colouring of various plastics(bulk material); main markets being served are the automotive, packaging, consumer electronics, construction , household appliances/several.
Pluryn

Pluryn

Pluryn gaat uit van de eigen kracht en wens van de mens. Wij inspireren jongeren en (jong) volwassenen met complexe zorgvragen om zich maximaal te ontplooien en volwaardig deel te nemen aan de maatschappij. Dit bij alle facetten van het dagelijks leven.
PNO

PNO

PNO verzorgt financieringsoplossingen voor innovatie, research en investeringen.
Porta Mosana College

Porta Mosana College

Porta mosana college is een voortgezet onderwijsschool in Maastricht. Hier wordt havo, vwo en tto gegeven.
Pragmatics

Pragmatics

Als jong en dynamisch bedrijf is Pragmatics actief in de regio met de bemiddeling van financiële talenten bij aansprekende opdrachtgevers. Door onze pragmatische en innovatieve werkwijze, blijven wij als Limburgs kwaliteitsbedrijf groeien en zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s voor de uitbreiding van ons enthousiaste team.
Premium Healthcare Interventions

Premium Healthcare Interventions

PHI is in 2010 ontstaan. Een kleine groep professionals ontwikkelde toen een nieuw en uniek programma. De achterliggende gedachte is onze cliënten te helpen bij het oplossen van hun knelpunten door te werken aan geest én lichaam. We zien de mens in de behandeling dus als één geheel. Daarom werkt bij PHI een team van professionals met u samen, zodat u zich snel beter gaat voelen. Inmiddels is bewezen dat dit idee werkt.
PRO FM Events BV

PRO FM Events BV

PRO FM Events is sinds 2003 leverancier van evenementenpersoneel dat zich heeft gespecialiseerd in het optimaal ondersteunen van evenementen. Denk bijvoorbeeld aan stagehands voor de op- en afbouw van podia en techniek of riggers die heiswerkzaamheden verrichten voor een podiumproductie, theatervoorstelling of concert. Preferred Website: Screenshot: Logo: Beschrijving: Referentie: PRO FM Events is sinds 2003 leverancier van evenementenpersoneel dat zich heeft gespecialiseerd in het optimaal ondersteunen van evenementen. Denk bijvoorbeeld aan stagehands voor de op- en afbouw van podia en techniek of riggers die heiswerkzaamheden verrichten voor een podiumproductie, theatervoorstelling of concert.
ProfCore

ProfCore

ProfCore is specialist in de uitvoering van industriële productie- en logistieke processen, uniek in hun branche. ProfCore voert productieprocessen uit in naam van de opdrachtgever, ondertussen zijn ze zelf eindverantwoordelijk voor het proces. Medewerkers zijn in dienst van ProfCore en opdrachtgevers profiteren van die betrokkenheid die dat oplevert. ProfCore-medewerkers zijn bereid te investeren in hun eigen kennis en te investeren in de organisatie van de opdrachtgever. Voel jij je aangesproken? Bekijk de vacatures van ProfCore.
ProfLinQ

ProfLinQ

ProfLinQ is een onafhankelijke projectorganisatie. Wij geven een passende invulling aan alle vormen van vraag/aanbod van advies en personeel in de bouw, infra en aanverwante sectoren.
Profz

Profz

Profz is een uitzendburo dat bij je past!
Proteion

Proteion

Proteion heeft alles in huis op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor ouderen en chronisch zieken. Proteion staat met 4.000 medewerkers en 1.500 vrijwilligers dagelijks klaar voor haar 10.000 cliënten in Noord- en Midden-Limburg en Oostelijk Noord-Brabant. Bij Proteion staat de cliënt centraal en de medewerkers ondersteunen waar nodig om het leven zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Bij Proteion werken bijna vierduizend collega's in talloze zorgfuncties en ondersteunende diensten. Werken bij Proteion is werken in een inspirerende organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden, met leuk werk en fijne collega's. Proteion bestaat onder meer uit de zorgcentra, groepswoningen en serviceappartementen, het Behandelcentrum, expertisecentrum voor chronisch orgaanfalen CIRO+, Proteion Thuiszorg, Proteion Schoon en Proteion Welzijn.
Provincie Limburg

Provincie Limburg

Wij zijn de Provincie Limburg. Een organisatie die zich beweegt in een uitdagend speelveld van kansen en verantwoordelijkheden. In een tijd die razendsnel verandert, maken wij ons hard voor de toekomst van onze inwoners. Dat kunnen wij natuurlijk niet alleen. Met het bedrijfsleven werken wij samen aan een sterke regionale economie. Met onze maatschappelijke partners investeren wij in een vitale samenleving. Wij maken de vertaalslag tussen het Rijk en de gemeenten en kiezen positie als dat nodig is. Samenwerken, verbinden, vertalen en faciliteren: het zijn werkwoorden die inhoud geven aan onze toegevoegde waarde.
Ps1

Ps1

PS1 is an independent firm of consultants founded in 1995. Our first big project involved starting up a series of paper plants in Indonesia. During the same period we were called in to advise various plants in the Netherlands and Belgium. We do most of our work in Western Europe. The globalization of the paper industry means that paper manufacturers now have plants all over the world. They don’t necessarily need specialists who come from these different countries – all they care about is getting the right expertise. The field in which we operate has expanded considerably in scope. Our consultants furthermore speak at least three languages, meaning that they can work in many different places. In Europe, PS1 is one of the few firms of consultants that specializes in paper. Our services range from recruitment & selection to interim management and problem-solving. Our head office is located near Maastricht (Netherlands), the coordination point for all our activities.
Publishing & Printing Company

Publishing & Printing Company

Bij P&P Company zijn ontwerp en productie van uw communicatiemiddelen in handen van echte vakmensen. Professionals die op een originele manier naar communicatievraagstukken durven te kijken. En oplossingen bedenken waar anderen slechts knelpunten constateren.
Vind hier recente vacatures van Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Mosae Zorggroep als werkgever? Vind hier alle vacatures.
Made of energy. Connected @ heart!
Werken bij Janssen Kerres Automotive in Limburg en Brabant? Vind hier alle vacatures
Vind hier alle vacatures van Vista college!
Vind hier alle vacatures van Citaverde College!
Wil jij ook SPIE’er worden? Bekijk hier alle vacatures.
Vind hier alle vacatures van Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Werken bij Gemeente Sittard-Geleen? Vind hier alle actuele vacatures.
Maak andermans zorg jouw zorg! Vind hier alle vacatures van Mondriaan.
Wil je aan de slag bij MET ggz? Bekijk hier alle vacatures.
Wil ook jij bij Sevagram werken? Kijk hier voor alle vacatures!
Krijg jij al een warm gevoel bij Adelante? Bekijk dan alle vacatures.
Stichting Pergamijn als werkgever? Vindt hier alle vacatures!
Meewerken aan actuele, statistische informatie? Bekijk snel de vacatures van CBS.
Corio Works bied diverse vacatures, kijk snel voor het huidige aanbod.
Bekijk hier alle vacatures van Collé Rental & Sales!
Vind hier alle vacatures van het grootste skidorp van Europa!
Ook meewerken om frisdranken en sappen te produceren? Kom werken bij Refresco.
Bekijk hier alle vacatures van de 4 Saillant Collection Hotels!
WP Haton werkt in de brooddeeg productie. Klik door voor de vacatures als jij ook hiermee je brood wilt verdienen.
Werken in het voortgezet onderwijs? Bekijk de vacatures bij SVO PL.
Provincie Limburg werkt aan een betere provincie. Bekijk de vacatures om hieraan mee te kunnen bouwen.
Radar bied ondersteuning aan verstandelijk beperkten. Kijk snel voor vacatures om invulling te geven aan hun leven.