Banenrijklimburg kerst header mobile
/_images_upload/YAgnQ-jJnJURSRpX.jpg
De vacaturebank van Limburg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
/_images_upload/YAgnZZlz6MSfUsIB.jpg
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vind hier de vacature die bij jou past!

Snel zoeken

Facilitaire vacatures in Heerlen

Hovenier - Voeren

Werkgever:Blaireaux Agro
Locatie:Voeren
Hovenier gezocht voor landgoed in de voerstreek
Gepubliceerd: 16-11-2020
Referentie nr:#BAG1741482

Werken in de facilitaire dienstverlening

In deze branche help je mee met het organiseren en uitvoeren van logistieke en huishoudelijke taken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan bevoorrading, opslag en de distributie van goederen. Deze taken dienen zo goed mogelijk uitgevoerd te worden om de organisatie voldoende te steunen. Dit geeft de mogelijkheid om de mensen en dus ook de organisatie te laten groeien.

Het is meer dan alleen ondersteuning, want het levert daadwerkelijk een bijdrage aan het realiseren van strategische doelen. Als facility manager beïnvloed je verschillende elementen van dit proces. De afgelopen jaren is de focus van het vak flink veranderd. Waar het voorheen met name ging om het besparen van kosten, zijn de bijdragen nu veel groter. In plaats van het besparen van kosten houdt de afdeling zich bezig met zo veel mogelijk waarde creëren.

Opleidingen en werkgevers in de regio

Het vakgebied facilitair is erg breed. Ieder niveau geeft je toegang tot dit gebied. Dit loopt uiteen van medewerkers die huishoudelijke taken uitvoeren tot zogeheten facilitair managers. Die laatste groep zorgt ervoor dat ondersteunende activiteiten op strategisch maar ook praktisch niveau goed worden uitgevoerd zodat de bedrijfsdoelstellingen gehaald kunnen worden. In Heerlen vindt je een passende opleidingen voor dit gebied bij het Vista College.

Onze vacaturebank heeft een groot aanbod van potentiële werkgevers in ons bedrijvennetwerk. Onderwijsinstellingen of de hotelbranche zorgen voor veel werkgelegenheid in dit vakgebied. Verscheidene grote instellingen zijn vertegenwoordigd zoals de Trevianum Scholengroep, Gilde Opleidingen of Grootkeuken Gilde.

Facilitaire functies in de omgeving

Onze vacaturebank biedt een brede selectie van alle vacatures in deze regio en de rest van Limburg. Wilt u graag werken in deze sector? Hieronder vindt u een overzicht uit onze vacaturebank van alle functies in dit vakgebied in de regio.

Zoekcriteria
Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Envida Thuiszorg
PSW.
Janssen Kerres Automotive
Vista college!
Citaverde College!
Laurentius
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken!
Gemeente Sittard-Geleen
Gilde Opleidingen!
MET ggz, de korste lijn naar herstel
Sevagram Zorg
Adelante Zorggroep
Stichting Pergamijn
Centraal Bureau voor de Statistiek
Vivantes, ouderenzorg
SNOW WORLD
Werken bij Refresco.
Saillant Collection Hotels
WP Haton
SVO PL.
Flextronics, live smarter
Radar, zo wil ik leven
Veiligheidsregio Zuid-Limburg!