Focus op carrièrre, vind alle vacatures op Banenrijklimburg!
Alle focus op carrière?
Vind hier de juiste vacatures!
Vind een nieuwe collega via alle actuele vacatures op Banenrijklimburg!
Samenwerken in een hecht team?
Zoek hier een nieuwe uitdaging!
Vind een matching Zorg vacature op Banenrijklimburg!
All eyes on vacatures op Banenrijklimburg!
Op zoek naar een collega met ambitie?
Vind hier de juiste vacatures!
Snel zoeken

In gesprek met sollicitant : Stefan Plattel

Christianne Giezenaar 1-12-2017 9:23
Categorieën: algemeen

blog_image:article_banenr_15115226295a180145a5f44.png:end_blog_image
We vroegen  Stefan Plattel een aantal vragen over zijn zoektocht naar een nieuwe baan.
We stellen je graag voor aan Stefan

Mijn naam is Stefan Plattel. Mijn leeftijd is 41 jaar en ik woon in Deurne met mijn vrouw, die in verwachting is van ons eerste dochtertje. Ik heb nogal wat hobby’s maar de belangrijkste is genieten van het leven. Dat doe ik door bijvoorbeeld lekker te koken of initiatieven te ontplooien met andere levensgenieters. Zo heb ik een Sigarenclub opgericht waar we regelmatig samen van een lekkere sigaar genieten. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Sinds 1 oktober heb ik geen vaste baan meer. Mijn beroep was accountmanager voor een vastgoedorganisatie. Ik had veel plezier in het op pad zijn en met de klant bezig zijn maar helaas werd mijn functie steeds administratiever terwijl mijn interesse toch echt op het gebied van buitendienst accountmanagement en leiding geven ligt. In goed overleg met mijn vorige werkgever hebben we uiteindelijk afscheid van elkaar genomen en zodoende ben ik nu op zoek naar de baan waarin ik weer met plezier aan de slag kan gaan en mijn energie in kwijt kan.

Ik ben een zelfstarter met een ondernemende en nieuwsgierige instelling. In positiviteit gericht op het oplossen van problemen en beantwoorden van vragen. Tegenslag geeft mij nog meer de wil om het doel te bereiken. Ik ben sterk naar voren gericht maar vergeet niet wat er achter of naast me speelt. Als de kaders duidelijk zijn bereik ik het doel. Enerzijds analytisch maar anderzijds ook sterk handelend. Ik ben begripvol maar doelgericht. Ik kan formeel overkomen maar ben heel makkelijk te benaderen en werk op basis van vertrouwen en gunnen.

De sector waarin Stefan zich op zijn plek voelt
Ik voel me thuis daar waar mijn ervaring en kennis ligt. Inmiddels werk ik al heel wat jaren in het vastgoed. Ik heb verschillende functies bekleed en weet goed wat er in de markt speelt door mijn diversiteit in ervaring. Ik beschik over een aantal basis en specifieke vaardigheden waarmee ik heel goed vooruit kan dus mocht zich een functie in een andere sector voordoen, en het sluit aan bij mijn interesse, dan sta ik daar ook graag voor open.

De ambities van Stefan
Mijn ambitie is het halen van succes in mijn zakelijk- en privéleven. Succes bestaat voor mij ten eerste uit tevreden klanten. Ten tweede uit het binnen halen van mooie opdrachten. Dat zijn persoonlijke successen maar ik word ook erg blij als ik met een team door hard te werken een mooi resultaat kan bereiken. Ik functioneer makkelijk binnen een team en heb ook ervaring in het aansturen van een team. Mijn manier van werken is sterk managend.

Een succesmoment om nooit te vergeten
Mijn laatste succes is een project waarbij een aantal werkzaamheden en belangen speelden. Het betreft een combinatie van een onderhoudsproject, duurzaamheid en revitalisatie van een groot woonpand met op de begane grond een aantal commerciële bedrijven. Het is me gelukt om alle deelnemende partijen tevreden te krijgen, financieel voordeel te behalen en alle noodzakelijke werkzaamheden uit te laten voeren, ondanks dat het een hoge kostenpost voor de betrokken partijen betrof. Uiteindelijk hebben ik de volledige begeleiding kunnen uitvoeren, wat een mooie winst heeft opgeleverd voor mijn werkgever.

Een leermoment in je carrière
Mijn belangrijkste leermoment had ik al vroeg in mijn werkzame leven. Dit betreft altijd waakzaam blijven. Op kansen, mensen en jezelf.

En zijn passie is….
Mijn passie is het streven naar genieten van het leven. Dat klinkt wat zoetsappig maar voortgekomen uit ervaring en dat is ook een belangrijk leermoment uit mijn privéleven.

Thanks to
Dankjewel Stefan voor het delen van je verhaal. Stefan laat ons weten dat hij graag in contact komt met organisaties die op zoek zijn naar een medewerker zoals hij. Bekijk zijn LinkedIn profiel voor meer informatie. Hij kijkt er naar uit om van u te horen!

Wil jij ook je verhaal vertellen aan Banenrijklimburg? Graag! Neem dan even contact op met chris@banenrijklimburg.nl  

Je kunt alleen op dit artikel reageren indien je bent ingelogd
Vind hier alle recente vacatures van Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht
Vind hier de meest recente vacatures van Sabic!
Gemeente Sittard - Geleen als werkgever? Vind hier alle vacatures.
Made of energy. Connected @ heart!
Werken bij Janssen Kerres Automotive in Limburg en Brabant? Vind hier alle vacatures
Vind hier alle vacatures van Arcus college!
Zorg aan Zet werkt voor zorg en welzijn
Wil jij ook SPIE’er worden? Bekijk hier alle vacatures.
Het CBS is een kennisinstituut dat actuele, statistische informatie produceert en trends in de samenleving signaleert en in kaart brengt. Vind hier alle vacatures!
Meer over Timing! Bekijk hier de actuele vacatures.
Werken in de innovatieve wereld van het Maastricht UMC+? Vind hier alle actuele vacatures.
Wil jij het beste naar boven halen in jezelf en anderen? Vind hier vacatures bij Adelante in Limburg